KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Német tábornok: Ukrajna nem tud nyerni Donbászban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajnának nem szabad alábecsülnie Oroszország katonai erejét, Kijevnek meg kell értenie, hogy a fegyveres konfliktusban most Oroszország határozza meg az események menetét.

Ezt a véleményt fejtette ki a német hadsereg nyugalmazott dandártábornoka, Erich Wad, aki Angela Merkel volt német kancellár tanácsadójaként szolgált .

Az orosz különleges hadművelet menetét kommentálva a szakember annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az orosz hadsereg túl erős, hiszen földön és levegőben is fölényben van.

Wade szerint jelenleg Oroszország lépései a meghatározóak az ukrajnai helyzet alakulása szempontjából, ebben Moszkva a kezdeményező.

A német tábornok saját tézisei alapján arra a következtetésre jutott, hogy Ukrajna elveszíti a Donbászért vívott csatát – Kijevnek esélye sincs katonai úton visszavenni az elveszett régiókat.

Előzőleg már az amerikai védelmi miniszter korábbi tanácsadója Douglas McGregor már kijelentette, hogy az orosz különleges hadművelet elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai vereségéhez, majd Ukrajna területének felosztásához vezet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Amerikai katonai szakértő: Elkerülhetetlen a kijevi rezsim katonai veresége és Ukrajna területének felosztása (mutatjuk térképen)

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij: Oroszországnak kémei vannak a legfelsőbb ukrán katonai vezetésben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük