KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Minél többen vegyünk részt Nagy László, 2006-os szemkilőtt bajtársunk temetésén! – A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete felhívása

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nagy Lászlót 50 éves korában érte a halál. Élhetett volna még, boldogan élhetett volna még, ha 2006. október 23-án, a Fidesz 56-os megemlékezése után, nem lövi ki a szemét egy rendőr.

Nagy László magatehetetlenül feküdt a földön, miközben folyt a vér a szeméből. Ez a kép a 2006-os rendőrterror egyik jelképe lett.

Nagy László élete tönkrement, miután kilőtték a szemét. Elvesztette barátnőjét, munkáját. Nem tudta feldolgozni ezt a tragédiát és az is mélyen elkeserítette, hogy erkölcsi elégtételt sem kapott, Gyurcsány és társai ellen még csak eljárást sem indított az ügyészség.

Több dokumentumfilmben is szerepelt, bátran kiállt a nyilvánosság elé, hogy 2006 bűnöseit végre megbüntessék. Az Áldozatok 2006 film kapcsán megkereste Gyurcsány Ferencet, hogy kérjen tőle bocsánatot, de a volt miniszterelnök kinevette.

2011. szeptember 29-i keltezéssel, a 2006-os rendőrterrorral kapcsolatban büntető feljelentést tett tizedmagával az ügyészségen. A feljelentésüket az ügyészség nem utasította el, tehát a törvények szerint folyamatban van a nyomozás.

A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete tagsága arra kéri az illetékeseket a média munkatársait, kutatókat és az egész magyar társadalmat, hogy öntsük tiszta vizet a pohárba a 2006-os rendőrterrorral kapcsolatban és végre feleljenek a bűnösök!

Közösen álljunk ki Nagy László és az összes áldozat mellett és kísérjük el utolsó útjára Újpesten, a Megyeri úti temetőben, január 11-én 10:30-kor !

Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Újabb ukrán ellenzéki pártot tiltott be Zelenszkij katonai juntája

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük