KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi történik a Hír Tv-nél? – Gerhardt Mátét is menesztette a csatorna

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem tudom, hogy van vele a kedves Olvasó, de nagyon furcsa dolgok történnek mostanában a Fidesz médiumainak házatáján… is.

Csak emlékeztetni szeretnénk arra, hogy többek között kiváló szakembereket rúgtak ki a Pesti Tv megszűnésekor. Hogy utána ki, hol tudott elhelyezkedni, azt egyes esetekben látjuk. Következtetéseket most nem vonunk le.

Ezután azon kaptuk magunkat, hogy hirtelen megszűnt a Karc FM és összevonták a Hír Tv-vel, aminek az eredménye egy öszvér tv-s rádió vagy rádiós tv lett.

Aztán itt van ez a laktanyanév változtatási história. Nincs mit hozzátenni… Csak annyit: a honvédelmi minisztert Szalay-Bobrovniczky Kristófnak hívják.

Az ami a Magyarságkutató Intézetben zajlik, szintén egy kirívó példája a több mint furcsa eseményeknek. Onnan is kiváló szakembereket tettek lapátra, információink szerint arra hivatkozva, hogy nem tudnak részükre megfelelő munkát biztosítani.

Hasonlóképpen indokolták meg Gerhardt Máté kirúgását is. Egy tehetséges, rutinos kiváló szakemberről van szó, aki igazán példásan állta meg a helyét a Napi Aktuálisban, de ugyanúgy más területeken is korábban. Nagyon érdekes az indok, amit facebook bejegyzésében megírt a tévés műsorvezető, már csak azért is, mert az abszolút összecseng a Magyarságkutató Intézet munkatársainak „bemondott” szöveggel, majd ezek után új emberek kerültek az intézményhez.

Mi csak egy dologra tudunk gondolni. Új társaság került közel a tűzhöz, amely hozza magával a saját sleppjét is. Hogy ezek az emberek merre fordítják majd a magyarság szekerének rúdját, egyelőre nem tudható. Ugyanakkor az a megérzésünk, hogy ez a tendencia nem jó irányt sejtet.

Gerhardt Máté pedig nem ezt érdemelte. Ő profi, kiváló szakember. A kiváló szakembereket pedig nem „tesszük ki hűlni”. Hacsak nem az a baj vele, hogy nagyon is kiváló, ezért akár önálló gondolkodó is lehet hirtelen. Volt erre példa nem is olyan régen, bár nem nálunk, hanem az USA-ban, de ott persze egy kicsit más a felállás.

Szóval, mi a fene történik itt? Megmondaná végre valaki? A kérdés természetesen költői.

Gerhardt Máté ezt írta:
Ez a kép idén januárban, a születésnapomon készült az adás előtt. Ma biztossá vált, hogy nem maradok tovább a HírTv-nél, és többet nem szerepelek a képernyőn. Nem így terveztem, sokáig nagy volt a bizonytalanság, de mivel a vezetőség szerint nincs olyan műsor, amiben műsorvezetőként dolgozhatnék, így több mint 6 év után elhagyom a csatornát.
A Pálffy-botrány és a bukása után sokan írtátok, hogy azonnal térjek vissza a műsorba, de az a döntés született, hogy a megújulás jegyében én már nem fogom vezetni a Napi Aktuálist. A valódi okot nem tudom, mert mindig csak kitérő választ kaptam, így nem is foglalkozom ezzel. Nagyon hálás vagyok minden kollégámnak, akivel együtt dolgoztam és minden vendégnek, aki megtisztelt a műsorban a jelenlétével, köszönet érte. És természetesen köszönet és hála a nézőknek, akik kedvelték és nézték a műsort, nagyon sokat jelent a szeretet és a figyelem, amit tőletek kaptam.
Szerencsére több tervem is van a jövőre nézve, így nem aggódom…ha van új fejlemény, szólni fogok nektek 😀.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kérjük, támogassa adományával a Nemzeti InternetFigyelő működését. Adományát a Donate feliratú gombra kattintva küldheti el részünkre.

Köszönjük!


 

2 thoughts on “Mi történik a Hír Tv-nél? – Gerhardt Mátét is menesztette a csatorna

  1. Sajnálom nagyon kedveltem a műsorait , csak úgy zárójelben –amióta odakerült Gajdics azóta folyik a zavargás

  2. Úgy látom, hogy a jelenlegi hazaáruló ellenzék annyira gyatra, hogy semmi esélyük alternatívát kínálni a kormánynak. Márpedig kell egy alternatíva, lehet, hogy most ennek a kiépítésén dolgoznak egyesek. Komolyra fordítva: nem lesz ez így jó.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: