Mi Hazánk: A vírushelyzet sem állította meg a népnyúzó végrehajtókat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bebizonyosodott, hogy a vírushelyzet nem befolyásolta a népnyúzó végrehajtók tevékenységét, ugyanis július elejétől szeptember végéig összesen 957 ingatlankiürítés zajlott le az országban. Ez a szám semmivel nem marad el a korábbi évektől, sőt a két évvel ezelőttit – amikor 916 kilakoltatás zajlott le ugyanebben az időszakban – meg is haladja.

Az év első felében, vagyis június végéig mindössze 140 ingatlankiürítés zajlott, ami ugyan kevesebb, mint az átlagos kilakoltatások egytizede, de ez csak a télre bevezetett, majd a veszélyhelyzet végéig meghosszabbított – amit elsőként a Mi Hazánk javasolt – moratóriumnak volt köszönhető.

Mivel a legtöbb kilakoltatással kapcsolatos visszajelzés októberben és novemberben érkezett a Mi Hazánk Mozgalomhoz, így az utolsó negyedév is tartogathat fekete rekordokat, rengeteg magyar család életét tehették tönkre a járvány idején.

A Mi Hazánk Mozgalom a továbbiakban is követeli, hogy a kormány hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot június 30-ig, hogy a nemzet vámszedőnek ily módon is korlátot szabjon! – Dr. Fiszter Zsuzsanna

Forrás: Mi Hazánk Vk

Ez is érdekelheti:

A kilakoltatás elmaradt, nem engedte a Mi Hazánk 📺

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük