KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A szavazatra jogosultaknál 205 ezerrel többen voksoltak Pennsylvaniában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ezt az információt ma közölte twitter bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, miközben a Twitter továbbra is megbélyegzi az elnök bejegyzéseit, vagyis a hivatalban lévő elnök fölé helyezi saját magát.

A Twitter hozzászólói sem fukarkodnak a választási csalásokkal kapcsolatos bírálatokat illetően. Létrehoztak egy petíciós oldalt, amelyben kijelentik, hogy nem szavazzák meg újra 2022-ben azokat a republikánus szenátorokat, akik a január 6-i kongresszusi szavazáson Donald Trump ellen szavaznak.

Mind eközben a Biden adminisztráció egyre elégedetlenebb. Biden hétfőn a sajtónak azt nyilatkozta, hogy a Fehér Ház nem kezeli kellőképpen a dokumentációk átadás-átvételét, ezzel nehezítve az átmenetet – számol be a The Post Millennial.

Biden nehezményezte, hogy például a Védelmi Minisztériumtól a folyamatban lévő ügyekkel kapcsolatban nem kapnak meg szükséges információkat, amely szerintük felelőtlenség.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ennyit még biztosan nem látta ölelkezni Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt, mint ebben a videóban!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük