KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Menczer visszaszólt a szlovák miniszterelnöknek: Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének, akkor is, ha átmeneti.

Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor – reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap az ügyvezető szlovák kormány miniszterelnökének szavaira. Menczer Tamás a bejegyzésben jelezte:

Szlovákia miniszterelnöke, Ódor Lajos azt mondja Orbán Viktorról, hogy „jobbára egyedül van a nézeteivel”.

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének – akkor is, ha átmeneti –, de a tények kedvéért tesz néhány megjegyzést. Azt írta: Orbán Viktor több mint harminc éve élvonalbeli politikus, ez a 18-ik éve miniszterelnökként. Orbán Viktor nem kapta a miniszterelnöki széket, hanem négyszer nyert egymás után kétharmaddal – tette hozzá.

Hangsúlyozta: Orbán Viktor mögött magyarok milliói állnak. A nem magyar támogatókról nem is beszélve – jegyezte meg. Emellett Menczer Tamás kiemelte: az összes nemzetközi válsággal kapcsolatban kiderült, hogy Orbán Viktornak van igaza. Ezért van a nemzetközi politikában sokkal nagyobb súlya annál, mint amekkorát Magyarország mérete indokolna – zárta bejegyzését a politikus.

One thought on “Menczer visszaszólt a szlovák miniszterelnöknek: Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor!

  1. Szlovákia miniszterelnöke egy orbitális szánalmas nyáladék f@szfej.Orbán a legnagyobb rosszindulattal sem vádolható,hogy egyedül lenne,hisz több 10 ezer strómanja gyüjti számára a közpénz ezer ezer ezer és ezermilliárdjait!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: