KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás: Brüsszel elhallgattatná Orbán Viktort

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort – ezzel a felütéssel írt posztot a Facebookon Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Menczer hangsúlyozta: a miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt.

Ez is érdekelheti:  Brüsszel polgármestere elvágná az áramot a konzervatív konferencia helyszínén

A botrány kapcsán megszólalt Orbán Viktor is, aki a közösségi médiában arról írt: Brüsszel szintet lépett.
„Ha valaki kiáll a béke mellett, azt egyszerűen betiltják. Nincs mese, június 9-én kell elmondanunk, hogy nem kérünk a háborúból!”

A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött – folytatta a kormánypárt kommunikációs igazgatója –, de aztán megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni. Nem biztosítják a rendezvényt, hanem bezárják. Éljen a brüsszeli demokrácia…

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Utoljára '88-ban a kommunisták akartak így elhallgattatni!

Menczer Tamás úgy vélte, a háborúpártiak mindenáron el akarják hallgattatni a béke hangját, és bele akarnak nyomni bennünket a háborúba. Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem, és ebben a küzdelemben csak a magyar emberek támogatásával lehetünk sikeresek – zárta bejegyzését a kormánypárti politikus.

MH

Kiemelt kép: A Nemzeti Konzervativizmus Konferencia Brüsszelben / Fotó: AFP/Simon Wohlfahrt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük