KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán Viktor: Utoljára ’88-ban a kommunisták akartak így elhallgattatni!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A miniszterelnök X-csatornáján reagált arra, hogy karhatalommal akadályozzák Brüsszelben a békepárti, migrációellenes konferencia megtartását.

Botrányba torkollott a brüsszeli békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferencia, a NatCon. A brüsszeli polgármester utasítást adott, amire hivatkozva a rendőrség kérte a rendezvény lefújását.

Az eset kapcsán Orbán Viktor a következőket írta X-csatornáján: „A belga rendőrség úgy döntött, hogy lezárja a NatCon konferenciát Brüsszelben, alig két órával a kezdete után. Azt hiszem, nem bírták tovább a szólásszabadságot. Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták ’88-ban rám uszították őket. Akkor sem adtuk fel, és ezúttal sem fogjuk feladni!”

Mandiner

Kiemelt kép: Facebook

Ez is érdekelheti:  Mit tudhatott Magyar Péter politikai szövetségese a milliárdokat eltüntető bűnszervezet sötét ügyleteiről?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük