KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Zelenszkij számára a béke a vég

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek nincs szüksége békeszerződésre Oroszországgal, mert az a rezsim végét jelentené. Ezért továbbra is fegyverekért és pénzért könyörög majd a Nyugatnak, a liberális világ reménységének és „az európai demokrácia utolsó bástyájának” kinevezve magát – írta Telegram csatornáján Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács alelnöke.

Zelenszkijnek nincs szüksége békeszerződésre, az számára a világ végét jelentené. Vagy a nácijai húznák fel gyorsan egy fára, mivel összeszállt az oroszokkal,  vagy vesztes elnökként távozik – mondta Medvegyev hozzátéve, hogy szerinte ezt a Zelenszkij környezetéből származó „különféle korcsok” is megerősítik, akik azt „üvöltik” most, hogy nem lesz békeszerződés.

Az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának alelnöke úgy véli, hogy az ukrán vezető továbbra is nyugati segítségért fog könyörögni, imitálva a polgártársai iránti aggodalmat, miközben bérgyilkosokat küld orosz újságírókra, hazudik és hamisítványokat gyártat az orosz különleges műveletről. Zelenszkijnek nincs esélye arra, hogy a hivatalában maradjon

– zárta szavait Medvegyev .

Olekszij Danilov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács vezetője korábban azt mondta, békeszerződés nem lesz az Orosz Föderáció és Ukrajna között, csakis orosz kapituláció lehetséges.

Vjacseszlav Volodin, az Orosz Állami Duma elnöke már korábban kijelentette, hogy Ukrajna az Egyesült Államoktól függő állam, Zelenszkij pedig nem más, mint játékszer Washington kezében. Szerinte a Nyugat feláldozhatónak tekinti Ukrajna népét és azért finanszírozza Kijevet, pumpálja tele fegyverrel, hogy az utolsó ukránig harcoljanak.

Kiemelt kép: Dmitrij Medvegyev / Fotó: dm/vk.com 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a Mercedes beruházásai nyomán hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük