KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: az EU orosz politikája az arrogáns bunkóság és a primitív ostobaság undorító koktélja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az egész jelenlegi európai politika Oroszországgal szemben az arrogáns bunkóság, a kamaszos infantilizmus és a primitív ostobaság undorító koktélja – írja Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője a Telegram-csatornáján.

Először is bejelentették, hogy szigorúan büntetni akarják Oroszországot azért, mert az meg akarja védeni a szenvedő embereket és biztosítani akarja hosszú távú érdekeit. Szokás szerint úgy döntöttek, hogy darabokra tépik az orosz gazdaságot. Megfosztják az energiaexportból származó bevételétől. És totális szankciókkal sújtani mindent, ami éghető. Na tessék! – folytatta.

Nem számít, hogy Európának hatalmas ipara van, fejlett mezőgazdasága, és az EU polgárai meleg vízzel ellátott otthonokban akarnak élni. A lényeg, hogy az oroszok szenvedjenek.

Aztán eszükbe jutott, hogy a telet senki sem törölte el, és hogy az alternatív gáz-, olaj- és szénellátás drága vagy egyszerűen irreális. Rájöttek, milyen nehéz három székre ülni. Mintha mi segítenénk Ukrajnának és ártanánk Oroszországnak, de a saját gazdaságunk és népünk sem idegen – írja a volt orosz elnök.

Általánosságban elmondható, hogy ez nem sikerült túl jól. A Zsovto-Blakitnaja (sárga-kék) hisztéria súlyos hasmenést idézett elő a félelemtől, hogy megfagynak a hideg lakásokban, és a fagyos ablakon kinézve a hanyatló iparágakat nézik. Igaz, az európai okos fiúk a hasmenésre bevált gyógymódot javasolnak: a kijevi rezsim fegyverellátásának növelése és a végsőkig tartó háború. Lám, lám. Hamarosan jön a hideg idő… – zárta bejegyzését Medvegyev.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Le Pen: Macron felelőtlen és hadvezért játszik

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük