KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Vona, a farkas – És a többiek, a minden másképp van ciklusból

Vona ráadásul szürke farkas, aki a török Szürke Farkasokkal szövetkezett, mert rendet kell csinálni a világban – különösen Európában. A szürke testvérek nagyjából az 1919 – 20-21-es rendcsinálás ifjú törökjeinek vérségi és szellemi leszármazottjai. Akik kimondták, hogy a nem muszlimok kiirtandók Kis-Ázsiából és az ő Európájukból. Mindenki és mindenképp. S megtörtént az örmény népirtás, a görög Trianon – a miénkkel egy időben.

A Szürke Farkasok a pápát se szerették, de nem ezért nem szerette őket a világ – hegemón médiája, Benne Olga Kálmánnal, kinek mindig elvékonyodott a hangja, ha a Vona farkasokról beszélt.

Később váltott Vona vezér, és az iráni gárdisták masírozásával fenyegetett. Majd ők menetelnek Budapest utcáin, és ellenőrzik a választások tisztaságát, ami csak akkor lesz rendben, ha végre Vona vezér nyer miniszterelnöki stallumot. Ez a gárdás masírozás igen fontos dolog lehet azoknak, akik fekete (esetleg szögekkel kivert talpú) csizmákkal, bakancsokkal képzelik el a nép hangjának érvényesítését. Az istenadta nép is szereti a masírozást, mert abban van az erő. Igaz, az erővel masírozók meneteléseinek következményeit nem szeretik, de általában igen kevesen maradnak, akik azt még el is mondhatnák.

Vona vezér egyszerre átmasírozott a világ – hegemón oldalára, s a politikailag teljesen megbukott népvezér fenékig ürült hitelességével és erkölcsi készletével tudós értékeléseket tart azokról, akik hátukon cipelik az országot. Persze és szerinte is – drágán. Úgy illene, úgy kellene, hogy minden pénzben kifejezhető hozadékot átadnának a világ – hegemón hegedűjére táncolóknak, míg maguk cipőjükből kilógó lábujjaikkal, leszakadt foltozású gönceikben (na, csak ide tolakodott a göncz is) agitálnának: látjátok, feleim, akkor vagyunk sikeresek, ha minket követtek! Nektek is lehetnek becsület tapaszaitok, a vagyon meg legyen azoké, akik röhögnek rajtunk. Úgysem tudnak mást, mint minket gúnyolni – még azzal is, hogy könnyebb átmenni tevének a tű fokán, …

A múló idővel Vona vezér maradéka, a méhészlegényesen rózsás arcú Jakab kikupálódott kapta meg a szót, aki gyűjts perzsaszőnyegre ficsúr! – kiáltásokkal rohamozza a hatalom távoli ködben kéklő várát. Német nemzeti szocialista, török, perzsa, perzsa – mi jöhet még? Miért lett ilyen fontossá az egymással vívódó mohamedánok bemasírozása hozzánk? Az utódló Jakabnál lehet ez megszokásból, meg a tanácstalanságból, hisz kifogytak, már rég kifogytak saját gondolataikból, mióta nem tudnak lopni Csurka Istvántól. Náluk érthető, de hogyan ragad ide a mostanra politikai tudóssá előrúgtatott Olga Kálmán? Hisz mára politikai tanácsadó a lelkem, nem a tegnapi riporter, kin látszik, hogy ő se magától tudja, mikor, miért és kivel szemben kell elvékonyodnia hol egyik, hol másik, egymással Észak – Dél viszonyban lévő stúdiókban. Mely stúdiókban annyi volt a közös, hogy a fizetség itt is, ott is extra magas, s a cselekmény kibontakozásánál jövünk rá, hogy nem lélektani drámát látunk – vásári csepűrágást. A masírozás hírére eddig elvékonyodó hangú Olga Kálmán ma roppant helyesnek ítéli a szivárványos menetelést –annak minden elágazásával és vonzatával, a BLM felvonulásokat a fehér rassz (ezzel maga) teljes eltüntetésére, s nemrég tudtuk meg tőle, milyen választási ábránd álmokat lát Jakab Péter dús mellkasára dőlten.

Még a patás ördöggel is – keseredtem neki 2009-ben, s lám, ők valóban még a patás ördöggel is. Az istenadta nép meg igyekszik tanulni, milyen öltözékben, ki mellé sorolva és merre kell ezentúl masíroznia? Mert a masírozás örök.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük