KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Márki-Zay valójában egy LMBTQ-párti globalista báb, akárcsak Joe Biden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A LifeSiteNews Vélemény rovatában kapott helyet Scott Schittl cikke, melyben Márki-Zay Péter valós arcát mutatja meg és céljait vizsgálja, illetve szembe állítja a valóban keresztény értékeket valló Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Joe Bidenhez hasonlóan Márki-Zay is „jámbor katolikusnak” vallja magát a magánéletében, de akárcsak Joe Biden, Márki-Zay is nyilvánosan támogatja a homoszexuálisok „házasságát” és az abortuszt- írja Scott Schittl.

„A világi állam híve vagyok, ahol mindenkinek azonos jogai vannak.” – idézi Márki Zayt hozzátéve, hogy ebben a kijelentésében az ellenzéki miniszterelnök-jelölt természetesen nem a megszületendő csecsemők jogaira gondolt – vagy a gyermek azon jogára, hogy az apja férfi, az anyja pedig nő legyen.

Márki-Zay paradox módon keményen igyekszik katolikus, konzervatív, centrista politikus képét kialakítani magáról, aminek az a célja, hogy rávegye a bizonytalan szavazókat, sőt egyes konzervatívokat is a „korrupció elleni küzdelemre” és a jelenlegi kormány leváltására.

Márki-Zay Obama és Clinton híve, aki részt vett Obama kampány-gyűlésein és még egy Hillary által aláírt baseballsapkát is kapott. Márki-Zay láthatóan a Demokrata Párt abortuszpárti, LMBT-párti és bevándorláspárti platformját tekinti követendőnek. Így aztán nem csoda, hogy egy baloldali, liberális, LMBT-párti, abortuszpárti koalíciót vezet- írja Scott Schittl. Majd foglalkozik a balliberális miniszterelnök-jelölt amerikai „kirándulásával is”:

2019-ben Márki-Zay az Egyesült Államokba ment, hogy a külügyminisztériumban tárgyaljon, és lobbizzon demokratáknál és Soros által támogatott civil szervezeteknél, mint a Német Marshall Alap és a Helsinki Bizottság. Arra kérte őket, hogy segítsék  a magyarországi ellenzéket az Orbán-kormány elleni választási kampányban. Bevallotta, hogy sikeresen lobbizott a „Szabad Európa Rádió” újraindításáért, amely a kommunizmus idején a szovjetek által megszállt népeknek sugárzott információkat, de mára baloldali hangosbemondóvá vált, amerikai pénzekkel támadva a jelenlegi Orbán-kormányt.

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Brüsszel, Hajdúnánás, 1980

Ezért is volt nevetséges azt hallani, hogy a homoszexuális „házasságot” támogató Márki-Zay a CNN-nek adott interjújában azt mondta, hogy „Orbánban nincs semmi keresztény…”.

A valóság azonban ennek éppen az ellenkezője. Orbán Viktor kormánykoalíciója keresztény kultúra és az egyházak támogatója. Az elmúlt tíz évben Orbán Viktor kormánya segített újjáépíteni Magyarország keresztény kultúráját . Ráadásul a magyar kormány, nem elégszik meg a keresztény kultúra hazai támogatásával, a világban üldözött keresztényeket is segíti (az egyetlen ilyen jellegű) kormányhivatallal.

Scott Schittl írásában felhívja a figyelmet arra, hogy a tavaszi választáson dől el, hogy a nemzeti érdekek vagy a globalista érdekek vezetik-e tovább Magyarországot.

Márki-Zay Péternek abba kellen hagynia a félrebeszélést és őszintén ki kellene jelentenie, hogy amennyiben amennyiben választást nyernek, akkor miniszterelnökként kénytelen lesz a koalíciójában szereplő baloldali pártok parancsát teljesíteni, mert ő maga személyében súlytalan, hiszen nincs mögötte tömegbázis.

(LifeSiteNews)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük