KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mark Zuckerberget kitiltották Oroszországból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz kormánytisztviselők és családtagjaik elleni amerikai szankciókra reagálva Moszkva 29 amerikai állampolgárt sújtott kitiltással, köztük Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és Kamala Harris alelnököt, akik határozatlan ideig nem léphetnek be Oroszországba.

Zuckerberg mellett Moszkva feketelistára tette a LinkedIn vezérigazgatóját, Ryan Roslanskyt, valamint a hadiipari óriáscégek, a Northrop Grumman, a General Dynamics, az L3 Harris Technologies, a Leidos, Booz Allen Hamilton és az Aerojet Rocketdyne elnök-vezérigazgatóit. A Huntington Ingalls Industries hajóépítő és a dróngyártó AeroVironment is szankciókat kapott. A feketelistán szerepel még a Mitchell Institute of Aerospace Studies igazgatója és a Bank of America elnöke is.

Moszkva szankcionálta az amerikai politikusokat és házastársaikat is, kezdve Kamala Harris alelnökkel és férjével, Doug Emhofftal, a Fehér Ház kabinetfőnökével, Ronald Kleinnel, Ned Price külügyminisztérium szóvivőjével, John Kirbyvel a Pentagon szóvivőjével, Kathleen Hicks védelmi miniszterhelyettessel, a védelmi miniszter alelnökével, de a sorban ott szerepel a „Richard/Rachel Levine” néven szereplő amerikai egészségügyi miniszterhelyettes is.

„Richard/Rachel Levine” néven szereplő amerikai egészségügyi miniszterhelyettes

Kiemelt kép: Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója. © Getty Images / Justin Sullivan 


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: