KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Kidőlt a sorból az ötödik hadoszlop egyik oszlopos tagja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Avagy: Orbán mondatta-e le Novák Katalint? És miért tette volna?

Mindenek előtt szögezzük le: NOVÁK KATALIN A NATO / BRÜSSZEL / EU – számunkra halálos politikai-gazdasági-katonai blokk MAGYARORSZÁGI ÖTÖDIK HADOSZLOPÁNAK VOLT AZ OSZLOPOS TAGJA, akárcsak elődje, Áder János. Az ő hagyományait folytatta.

ÁDER, A MAGA POSZTJÁN, KERESZTBE TETT A MAGYAR KÜLPOLITIKA MINDEN OLYAN LÉPÉSÉNEK, AMI ÜTKÖZÖTT BRÜSSZEL / WASHINGTON ÉRDEKEIVEL. Ugyanezt tette tehát Novák Katalin is, aki nem tudni, mikor vétette észre magát Brüsszelnél, leendő minőségében.

Én csak abból indulok ki: mennyire váratlan volt, hogy a Fidesz éppen Novák Katalint jelölte az államfői posztra, és NEM TARTOM ELKÉPZELHETETLENNEK, HOGY ORBÁN BRÜSSZELI RÁHATÁSRA JELÖLTE ŐT. Brüsszel nyilvánvalóan olyas valakit látott volna szívesen a magyar államfő székében, aki folytatja Áder politikai örökségét. Láthatóan Novák Katalin volt ez a személy.

A mindennapok igazolták ezt.

Mindjárt a beiktatási beszédében “MŰKÖDŐ DEMOKRÁCIÁNAK” nevezte a nyakig véres, háborús főbűnös kabarébohóc kijevi rezsimjét. Legott ott termett annak a külföldi állam- és kormányfők agyának mosását szolgáló, un. “Krími Platform” nevű nemzetközi propaganda összeröffenésén, aminek résztvevői vállalták: ORSZÁGAIK KÜLPOLITIKÁJÁBAN PRIORITÁSSÁ TESZIK UKRAJNA TÁMOGATÁSÁT. MINDEN TÉREN. AZ ÖNKÉNY, A NÉPIRTÁS, AZ ÁLLAMI TERRORIZMUS TERÉN IS.

És ki tudja, Katalin asszony még milyen külön vállalásokat tett ott – MAGYARORSZÁG NEVÉBEN. Olyan vállalásokat, amilyeneket egyébként a magyar külpolitika sohasem tett volna. ERŐSEN KÉTLEM, HOGY NOVÁK ELŐZŐLEG EGYEZTETTE VOLNA RÉSZVÉTELÉT az említett RENDEZVÉNYEN.

Ha igaz lenne, hogy Orbánnak köze van Novák Katalin elmozdításához, ezen én egy csöppet sem csodálkoznék. ORBÁN NEM TŰRHETTE A VÉGTELENSÉGIG, HOGY AZ ORSZÁG – forma szerint első – EMBERE FOLYAMATOSAN KERESZTBE TEGYEN AZ ORSZÁG KÜLPOLITIKÁJÁNAK.

Folytatva a gondolatsort: meglehet, a tényleg kitűnő Varga Judit EGYIDEJŰ LEMONDÁSÁVAL Orbán a dolog méregfogát próbálta kihúzni. Ha így volt, azt ugyancsak rosszul tette! Ezzel fontos szövetségesét veszítette el. Vagy az is lehet: ez Brüsszel elvárása volt. Varga Judit, EP képviselőként, Brüsszel kellemetlen ellenfele lett volna. (Pláne, ha mégis megengedik, hogy mi legyünk a soros elnök.)

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

Mindenesetre Orbán nem segített magán ezzel a kompromisszummal. Ő így is, úgy is, “rosszfiú” marad már. Akinek az eltávolítására hívott föl nem akármelyik újság, mint a Times, a vezető brit napilap.

Ha érdekli, miért nem szeretem Novák Katalint, kérem, olvassa el ezt a meglehetősen hosszú írásomat. Ebben sok kérdésre megtalálja majd a választ.

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Novák Katalin beiktatási ünnepsége / M1 printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük