KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Letartóztatták Schwarzeneggert, fennakadt a vámon

Arnold Schwarzeneggert azért vették őrizetbe, mert elfelejtett bejelenteni egy órát, melyet jótékonysági célokra akart elárverezni.

A Guardian arról ír, hogy Arnold Schwarzenegger szerdán fennakadt Münchenben, a repülőtér vámján. Mint kiderült, Amerikából érkezve nem jelentette be, hogy méregdrága órát hozott be az unió területére: a sztár egy síparadicsomba tartott, ahol az órát jótékonysági vacsorán árverezték volna el, klímavédelmi célokra.

A 76 éves osztrák származású világsztár, színész, testépítő és kormányzó a német vámhivatal közlése szerint folytathatta útját, de „az órának valószínűleg maradnia kell”.

Schwarzenegger ellen adóelkerülés gyanújával nyomozás indult, mivel az órát az Európai Unió területén belül akarta eladni, amiért vámot kellett volna fizetnie.

A kifejezetten Schwarzenegger számára tervezett, nevével reklámozott Audemars Piguet óra ára forintban hétmilliónál kezdődik.

MandinerKiemelt képen: Arnold Schwarzenegger / Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük