KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiderült, ki a leghíresebb személy Orbán Viktor telefonkönyvében (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nemrég egy új videó került fel Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-oldalára, melyben a kormányfőt arról kérdezték, ki a leghíresebb személy a telefonkönyvében.

Orbán Viktor először mint Emmanuel Macron, francia elnököt nevezte meg, majd Marco Rossit, „a nemzet kapitányát”.

De kiderült, hogy olyan hollywoodi hírességek száma is fellelhető a telefonkönyvében, mint a politikusként is bizonyító Arnold Schwarzenegger vagy Chuck Norris. Végül még hozzátette „Novák Kata” köztársasági elnököt is.

@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) – Korepoi

Nagy Márton miniszternek is feltették ugyanezt a kérdést, aki némi gondolkodás után azt válaszolta, hogy Krausz. Mikor rákérdeztek, hogy Krausz Gábor sztárséfre gondol-e, akkor pontosított, hogy „nem, Ferire”, Nobel-díjas tudósunkra.

Miközben egyébként a tárcavezető válaszolt, a miniszterelnök a háta mögé lopozott viccesen.

Bóka János is megosztotta a miniszterelnök követőivel, hogy ki a leghíresebb név a telefonjában. Mint mondta, Michael Jackson, „de sajnos egy ideje már nem veszi fel a telefont” – jegyezte meg.

Szentkirályi Alexandra is válaszolt, akinek a legismertebb névjegy a telefonjában John Malkovich-é. Orbán Balázs pedig Habony Árpádot nevezte meg. Míg Lantos Csaba Rost Andrea, Tuszon Bence pedig Kammerer Zoltán nevét mondta.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Navalnij halála: kinek az érdeke?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük