KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lengyelország a Lengyel Függetlenség Napja utáni hajnalon…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

November 11-én ünnepelték Lengyelország szerte a Lengyel Függetlenség Napját, amely a legnagyobb nemzeti ünnep Lengyelországban. Mégis úgy tűnik, mintha a hatalomban lévőknek előrébb való lenne a EU-nak és Ukrajnának történő maximális megfelelés.

Nem sokkal ugyanis a megemlékezést követő ünnepség elmúltával, a hatalom utasítást adott arra, hogy a lengyel lobogók mellé, a többi lengyel zászlót levéve, rakják vissza az uniós és ukrán zászlókat. Ezt a megalázást kell elviselnie a lengyel nemzetnek, az elvileg nemzeti kormányától.

A zászlócsere akcióról – amit egyébként a hajnali csendben végeztek -, videó is kikerült a világhálóra. Egy olyan akcióról van szó, amellyel a lengyel kormányzat saját nemzetét alázta meg. Jó lenne, ha lengyel barátaink végre észhez térnének és rájönnének arra, mennyire ki- és felhasználja őket az USA saját céljai mentén az orosz-ukrán konfliktusban csak azért, hogy amikor érdekei majd úgy kívánják, ugyanúgy a szemétdombra lökjék őket, ahogyan azt tették a második világháborút követően mind Lengyelországgal, mind Magyarországgal.

 

Szent István Légiója KözösségNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: