KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közkegyelmi Törvényt a 2006-2010 közötti időszak politikai foglyainak!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minden becsületes magyar állampolgárnak fel kell lépnie azzal a rettenetes igazságtalansággal és ítélettel szemben, melyet a 2006 és 2010 közötti nemzeti ellenállókkal, Budaházy György és társai ellen, egy koncepciós perben hozott elsőfokon a Fővárosi Törvényszék.

Nem hagyhatjuk, hogy a gyurcsányi időszak és az annak szellemiségét követő ítélet olyan emberekre sújtson le, akik azért mertek tenni, hogy a valódi terroristák, akik abban az időszakban az ország és a nemzet ellen törtek, ezt többé ne tehessék. Ezt követeli a nemzet, a társadalom, az ország közvéleménye.

Hol van az igazság abban az országban, ahol egy szemkilövető volt miniszterelnök felelősségrevonás nélkül, most 16 évvel az általa elrendelt terror után, ismét hatalomra tör, saját nemzetére ront, mindent elkövetve azért, hogy aláássa Magyarország függetlenségét? Hol van az igazság, ahol a 2006-os vérengzést elkövetők „jól megérdemelt” nyugdíjas éveiket tölthetik? Ki védi a háttérben ezeket a személyeket és ki, kik irányítják voltaképpen a magyarországi bíróságokat, ügyészséget?

A valódi terroristák szabadon, míg nemzetükért és a terroristák ellen küzdők rács mögött. Miféle igazságszolgáltatás ez? Még csak jogszolgáltatásnak sem nevezhető. Rendet, igazságot kell végre tenni, mert ezt kívánja a haza és a nemzet érdeke.

A politikai foglyokat amnesztiában kell részesíteni és 2006 valódi terroristáit pedig ténylegesen elszámoltatni, mert a terrorizmus bűne nem évül el, és jól látható, hogy ezek az alakok most is a törvényes államrend ellen áskálódnak.

Kérjük minden igazságszerető magyar testvérünket, hogy támogassa aláírásával a Közkegyelmi Törvényt Budaházy György és politikai fogolytársainak mielőbbi kiszabadulása érdekében. Ők nem terroristák, hanem hősök!

Itt lehet csatlakozni az aláíráshoz

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Budaházy György felesége eljárási kegyelmet kér férjének a köztársasági elnöktől 📺

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: