TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kötelező: A nyugati országok jelenleg egy náci rezsimet támogatnak – egy német lány gondolatai Ukrajnáról, Donyeckből

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ez a lány Donyeckben él, saját bevallása szerint elég régóta. Már nyolc éve lövik ezt a területet az ukránok- meséli a lány, aki azt is közli, hogy ezek lényegében merényletek a civil lakosság ellen.

Az Ukrán hadsereg 14 ezer embert gyilkolt meg itt, ami népirtás, tény és bizonyított. Olyan tényekről van szó, melyeket Európában, nyugaton egyszerűen elhallgatnak. Nyugaton most tervszerűen üldözik az oroszokat, csak azért, mert oroszok. És most a süteményt is át akarják nevezni, hogy ne legyen a neve orosz. Ez szerintetek, nem náci dolog? – teszi fel a kérdést a lány. Ahogy fogalmaz, nem csak azok a nácik, akik zsidókat akarnak diszkriminálni és meggyilkolni. Itt nem a zsidóságról van szó, hanem a ruszofóbiáról, hiszen Zelenszkij maga is zsidó.

Majd felhívja a németek figyelmét arra, hogy ne változtassák át ismételten Németországot egy nemzeti-szocialista társadalommá.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A helyi választási bizottságok hétfőn állapítják meg a polgármester- és képviselő-választások eredményét

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük