A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: a baloldali politikusok tartózkodjanak a felelőtlen kijelentésektől!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz frakcióvezetője arra kér minden baloldali politikust, hogy ma és a következő napokban is inkább tartózkodjanak a felelőtlen kijelentésektől, a veszélyes ötletek megfogalmazásától, különösképpen az álhírek terjesztésétől.

Kocsis Máté a magyar baloldal politikusaihoz szóló, csütörtök este a Facebook-oldalán közzétett felhívásában kiemelte: most megfontoltságra és higgadtságra van szükség, mert minden magyarnak biztonságban kell maradnia. „A baloldali politikusok a megszólalásaikban kizárólag ezt tartsák szem előtt” – szögezte le.

„Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett mindannyian kiállunk, de a honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb” – írta a kormánypárti képviselő, hangsúlyozva: „Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy beavatkozzon az orosz-ukrán fegyveres konfliktusba, ezért a baloldal politikusai ne kérjék, hogy hazánk katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajnába!”.

„Ez felelőtlenség, és egy ilyen veszélyes lépés belesodorná Magyarországot és katonáinkat a háborúba, ezért ezt nem fogjuk engedni!” – szögezte le Kocsis Máté.

MTI

Kocsis Máte teljes bejegyzése:

Felhívás a magyar baloldal politikusaihoz!

Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett mindannyian kiállunk, de a honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb. Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy beavatkozzon az orosz-ukrán fegyveres konfliktusba, ezért a baloldali politikusai ne kérjék, hogy hazánk katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajnába! Ez felelőtlenség, és egy ilyen veszélyes lépés belesodorná Magyarországot és katonáinkat a háborúba, ezért ezt nem fogjuk engedni!

Arra kérünk minden baloldali politikust, hogy ma este és a következő napokban is inkább tartózkodjon a felelőtlen kijelentésektől, a veszélyes ötletek megfogalmazásától, különösképpen az álhírek terjesztésétől. Most megfontoltságra és higgadtságra van szükség, mert minden magyarnak biztonságban kell maradnia! A baloldali politikusok a megszólalásaikban kizárólag ezt tartsák szem előtt

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: