KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kocsis Máté: a baloldali politikusok tartózkodjanak a felelőtlen kijelentésektől!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz frakcióvezetője arra kér minden baloldali politikust, hogy ma és a következő napokban is inkább tartózkodjanak a felelőtlen kijelentésektől, a veszélyes ötletek megfogalmazásától, különösképpen az álhírek terjesztésétől.

Kocsis Máté a magyar baloldal politikusaihoz szóló, csütörtök este a Facebook-oldalán közzétett felhívásában kiemelte: most megfontoltságra és higgadtságra van szükség, mert minden magyarnak biztonságban kell maradnia. „A baloldali politikusok a megszólalásaikban kizárólag ezt tartsák szem előtt” – szögezte le.

„Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett mindannyian kiállunk, de a honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb” – írta a kormánypárti képviselő, hangsúlyozva: „Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy beavatkozzon az orosz-ukrán fegyveres konfliktusba, ezért a baloldal politikusai ne kérjék, hogy hazánk katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajnába!”.

„Ez felelőtlenség, és egy ilyen veszélyes lépés belesodorná Magyarországot és katonáinkat a háborúba, ezért ezt nem fogjuk engedni!” – szögezte le Kocsis Máté.

MTI

Kocsis Máte teljes bejegyzése:

Felhívás a magyar baloldal politikusaihoz!

Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett mindannyian kiállunk, de a honfitársaink biztonsága mindennél fontosabb. Magyarországnak semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy beavatkozzon az orosz-ukrán fegyveres konfliktusba, ezért a baloldali politikusai ne kérjék, hogy hazánk katonákat és fegyvereket küldjön Ukrajnába! Ez felelőtlenség, és egy ilyen veszélyes lépés belesodorná Magyarországot és katonáinkat a háborúba, ezért ezt nem fogjuk engedni!

Arra kérünk minden baloldali politikust, hogy ma este és a következő napokban is inkább tartózkodjon a felelőtlen kijelentésektől, a veszélyes ötletek megfogalmazásától, különösképpen az álhírek terjesztésétől. Most megfontoltságra és higgadtságra van szükség, mert minden magyarnak biztonságban kell maradnia! A baloldali politikusok a megszólalásaikban kizárólag ezt tartsák szem előtt

Ez is érdekelheti:  Gyurcsány Ferencet már a DK-n belül is leváltanák

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük