KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiraboltak egy trafikot Szegeden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint egy ismeretlen férfi kirabolt egy dohányboltot Szegeden csütörtökön – közölte a rendőrség a honlapján.

A feltételezett elkövető egy lőfegyvernek látszó tárgyat vett elő, majd az eladótól pénzt követelt. A dohánybolt alkalmazottja a követelésnek eleget tett, az elkövető ezután elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen tettes ellen fegyveresen elkövetett rablás bűntette gyanúja miatt indult eljárás.

 

Kiemelt kép: illusztráció

Ez is érdekelheti:  A Politico szerint Magyarország sokat tehetne az orosz-ukrán háború befejezéséért

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Kiraboltak egy trafikot Szegeden

  1. Biztos, őt is kirabolták ebben az évben, adókkal, és nehézségekkel. Ha ennek a kormánynak nevezetteknek szabad, akkor egy leszegényített ember is élni akar, és ezet találta megfelelően. De nagyon „érzékenyek” egyesek, a nemzetinek mondott dohánybolt kinek a kezében van? Akkor miről „beszélnek” itt? A sok millió kirabolt, megnyomorított, elárult, kitaszított magyar ember élete már nem számít, hát segít magán. SAkinek meg ez nem tetszik, járjon a mások cipőjében.

    1. Te is biztosan egy leszegényített ember vagy szellemileg és ideológiailag . És biztosan nem vagy benne az általad „érzékeny” egyeseknek nevezettek között. Tudod egyáltalán mennyi az a sok millió , mi az hogy kirabolt, megynyomorított , elárult , kitaszított ? Te kinek a júdáspénzétt vett cipőben jársz ? Egy biztos , te adót sem sokat fizettél /okát nem írom le / és egy dohányboltot sem tudnál , lennél képes működtetni . És nem jársz piacra, árúházakba mostanában? Ott tolong a sokmillió , veled együtt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük