KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kínaiak Zelenszkijről: Szokatlan az ukrán elnök viselkedése – legalább 230 milliárd dollár a tartozás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nagyon furcsán viselkedik, állítják kínai szakértők – számol be a PolitRosszija.

A Sohu szerzői úgy vélik, hogy a kijevi neonáci rezsim vezetőjének viselkedése az utóbbi időben megváltozott. A kínai szakértők szerint Volodimir Zelenszkij már nem kér segítséget a Nyugattól. Az elemzők spekulálnak: az egésznek az a lényege, hogy az ukrán elnök erkölcsileg leeresztett, és felismerte Oroszország győzelmének elkerülhetetlenségét.

„Furcsán viselkedik. Rájött, hogy nem tudja megülni a tigrist”? 

A kínai portál a cikkben megjegyzi, hogy Volodimir Zelenszkij ugyan elutasíthatja az Oroszországgal való katonai konfliktus folytatását, de ez nem sokat változtat a helyzeten. A nyugati berendezkedés teljes mértékben ellenőrzése alatt tartja Ukrajnát, és még ha a háború véget is ér, nem fogják csak úgy békén hagyni Kijevet. A kollektív Nyugat országainak bőven lesz befolyásuk az ukrán népre és itt elsősorban a pénzügyi befolyást kell megemlíteni.

„A legóvatosabb számítások szerint Ukrajna jelenleg 100 milliárd dollárral tartozik az Egyesült Államoknak és 130 milliárddal az Európai Uniónak. A Nyugat bármikor követelheti, hogy Kijev azonnal fizesse ki az adósságait”

– írja a portál.

Érdemes megjegyezni, hogy bár maga Volodimir Zelenszkij már nem kér több támogatást a Nyugattól, az ukrán elnök „csapatának” tagjai továbbra is ezt teszik. Olekszij Reznik ukrán védelmi miniszter például Kanadába utazott, ahol újabb fegyverszállításokért fog könyörögni. Az utazás előtt Reznik még a repülőgépét is három emojival díszítette fel: egy ukrán zászlóval, egy vadászrepülővel és összecsukott tenyérrel.

Kép: t.me / Skabeeva

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: