TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kill Gates: A következő járványt valószínűleg majd ember okozza és rosszabb lesz, mint a COVID-19

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A globalista Microsoft társalapító, Bill Gates kijelentette, hogy a következő járványt valószínűleg „ember fogja okozni” és az „sokkal brutálisabb lesz”, mint a vuhani koronavírus (COVID-19).

Ezt a figyelmeztetést a közelmúltban az ausztráliai Sydney-ben, a Lowy Institute Intézetben tett látogatása során jelentette a milliárdos. Gates azt mondta a hallgatóságnak, hogy a világnak figyelnie kell rá, és követnie kell a javaslatait, nehogy egy soha nem látott mértékű gazdasági mészárlás történjen. A Big Tech mogul „nagyobb globális együttműködésre” szólított fel, és a COVID-19 világjárványt példaként említette arra vonatkozóan, hogy az országok hogyan tudnának közösen jobban fellépni egy ilyen esetben – írja a Newstarget.

„Vessük össze a következőre [járványra] való felkészülés gazdasági költségeit és a bekövetkező járvány okozta – több mint 10 milliárd dolláros gazdasági veszteséget”

– szólított fel Gates.

„A világjárvány idején ostobák voltunk, hogy nem rendelkeztünk megfelelő eszközökkel, gyakorlattal és globális kapacitással, hogy felkészültek legyünk, mint más természeti katasztrófák, például a földrengések esetében.

Tegyük hozzá, hogy a Covid-19 is egy mesterséges, ember által készített vírus, amelyet amerikai kutatók irányításával fejlesztettek ki és Kínában eresztettek szélnek, ezzel kívánva csapást mérni a kínai gazdaságra. Majd valami érdekesség következtében, pár hónap alatt egy ellenőrizetlen vakcinafajtával oltották be emberek milliárdjait, amelynek gazdasági hasznát éppen az a K(B)ill Gates söpörte be, aki most az ember által okozott víruspusztításról beszél.

A Microsoft társalapítója szerint kölcsönös politikai akaraton alapuló stabil nemzetközi rendre van szükség a jövőbeli járványok kezeléséhez.

„Az egyetlen dolog, ami még mindig a mérlegen lóg, az az, hogy rendelkezünk-e olyan globális kapacitással, regionális és országos szinten, ami azt jelentené, hogy amikor fertőző betegség fenyeget, úgy járunk el, hogy az ne legyen globális hatású. Ötévente átfogó gyakorlatot kell végeznünk a világjárványra való felkészüléssel kapcsolatban országos és regionális szinten egyaránt, és szükség van egy globális csapatra, amely mindenkit leellenőriz.”

– jelentette ki a magát mindenki fölött állónak tartó Gates.

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: A Nyugat szabályok nélküli hadüzenetet küldött Oroszországnak

Gates emellett dicsérte a Land Down Under „drákói” politikáját a járványra válaszul, amely hosszadalmas elzárásokat és a szigorú maszkhordást tett kötelezővé, ezzel gyakorlatilag korlátozva az egyének szabad mozgásának jogát, igyekezve félelemben tartani a tömegeket, amelyek így könnyebben befolyásolhatóak és irányíthatóak.

Kill Gates tehát újra támadásra készül, hiszen kijelentéséből arra lehet következtetni, hogy amennyiben az USA és a háttérhatalom által irányított ukrajnai háború a Deep State számára kedvezőtlenül alakulna, akkor más eszközökhöz nyúl. Jöhet az emberiség elleni teljes biológiai hadviselés.

Kiemelt kép: UN Photo / Jean-Marc Ferr

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük