KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiadták a parancsot Zelenszkij likvidálására?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán SBU és GUR vezetőit, valamint Zelenszkij elnököt az Orosz Fegyveres Erők rakéta-, repülőgép- vagy különleges erőinek csapásaival fogják likvidálni – ebben biztosak az Army Times (Military) projekt nyugati tisztjei, amiről a pravda.ru is írt.

Korábban az orosz FSZB vezetője röviden válaszolt az újságíróknak arra a kérdésre, hogy az Oroszország ellen bűncselekményeket elkövető ellenségek (köztük az ukrán különleges szolgálatok vezetői) miért élnek még és miért nem győzték le őket.

„Minden előttünk van”

– válaszolta tömören Alekszandr Bortnyikov.

Nyikolaj Patrusev, az orosz Biztonsági Tanács titkára viszont a moszkvai terrortámadás mögött álló ukrán különleges szolgálatok vezetőit nevezte meg. Arra a kérdésre, hogy legitim célpontjai-e az orosz fegyveres erőknek, igennel válaszolt.

„Sokkal fontosabb, hogy megöljük az összes érintettet. Mindegyiküket. Aki fizetett, aki szimpatizált, aki segített. Öljétek meg mindet”

– így „ítélte” a „Crocus” terrortámadás megrendelőit és cinkosait Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

Emlékeztetünk arra, hogy korábban Vaszil Maljuk, az ukrán biztonsági szolgálat vezetője és Kirill Budanov*, az ukrán GUR vezetője nyilvánosan és büszkén kijelentette:

Ukrajna megtámadta a krími hidat és olajfinomítót, rakéta- és UAV-támadásokat hajt végre orosz városok ellen – és ezt meg fogja ismételni és fokozni fogja, emellett több orosz halála is hozzájuk kapcsolódik.

Ukrajna „egyre mélyebbre és mélyebbre” fog elterelő hadműveleteket rendezni orosz területen.

Az Army Times (Military) 2024. március 26-i száma szerint

„már megszületett a döntés arról, hogy Ukrajna számos katonai és politikai vezetőjét nagy pontosságú, pilóta nélküli eszközökkel vagy az Orosz Fegyveres Erők ranger (különleges erők) akcióival likvidálják”.

 

„A döntést (Vlagyimir Putyin orosz elnök) a terroristák kihallgatásainak eredményeiről szóló kimerítő jelentés, a megrendelők érintettségének vizsgálata, valamint a Törökországból, Fehéroroszországból származó információk és az üzenetküldők forgalmának (adatainak) elemzése után hozta meg, amelyet az Orosz Föderáció különleges szolgálatai végeznek”

– osztja meg az ATM.

Ez is érdekelheti:  Az USA és Kína lett az orosz urán fő vásárlója

Megjegyzendő, orosz politikai elemzők már jelentették, hogy „Zelenszkijt jogos célpontként fogják elismerni, ha Putyin abszolút és megdönthetetlen bizonyítékot kap az ukrán katonai és politikai vezetés képviselőinek részvételére a terrortámadásban”.

„Népi nyelven szólva, Zelenszkijt, Maljukot és Budanovot valószínűleg egy precíziós rakétacsapással, vagy egy UAV csapással likvidálhatják – mondta a Pravdának a katonai hírszerzés egyik alezredese.

MH

Kiemelt képen: Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök a washingtoni Fehér Házban, 2023. szeptember 21-én © Jim WATSON / AFP

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Kiadták a parancsot Zelenszkij likvidálására?

  1. Az invázió 2. napján atomjaira kellett volna párologtatni az ukrán vezetöséget alkotó patkányokat néhány taktikai /bunkerronboló atomtöltettel.
    Már régen béke és csend lenne hoholiában.
    Túl sokat baszakodtak az oroszok.
    Egyre nehezebb lesz a patkányokat elkapni mert rejtőznek!

  2. Ha a bohócot kinyírnák, a mögötte levő hazai nácik és külföldi támogatóik találnának másikat. Szerintem az lehet a Putyin célja, hogy annyira meggyengüljenek, hogy maguk az ukránok számoljanak le velük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük