KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Kívánok minden Kedves Olvasómnak…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

… nem, nem kellemes húsvéti ünnepeket. Annál többet szeretnék kívánni. Például, hogy maradjon meg az az ünnepi hangulat, amely sokunk lelkét átjárta az elmúlt napokban… Maradjon meg az az érzés, amely széppé teszi a mindennapokat, és érezzük azt, hogy be kell térnünk jöttünkben-mentünkben néhány percre a templomba (ha nyitva van, és nem kell fizetni a belépésért) adorálni, megbeszélni Istennel a teendőinket, a bajainkat. Mert Jézus nem csak húsvét idején társunk és megváltónk, hanem egy életen keresztül az.

Kívánom, hogy békét és nyugalmat találjunk egymásban, egymás megbecsülésében és szeretetében, hogy az anyáknak ne kelljen elszenvedniük egy háború okán Mária kínjait, amelyeket megfeszített fia keresztje alatt szenvedett el. Kívánom húsvét ünnepén a békét! A Feltámadás ígéretében való bizalmat, amelyet a természet tavaszi megújulása, mint az újjászületésre örök lehetősége bizonyít. Hiszen mindnyájunknak, minden nap meg kell újulnia emberségében, a szeretetben, a hitben, s le kell vetnünk a rossz tulajdonságokat, a rossz érzéseket, a haragot és a felháborodás okozta gyűlölködést.

Kívánom, hogy el tudjunk vonatkoztatni a ránk nehezedő hazug világ ígéreteitől, hamis állításaitól, Isten-, és emberellenes szemléletétől, hogy a Teremtés isteni természetességében élhessünk, szerethessünk és sugározzuk környezetünk számára is az egyszerű, emberi érzések méltóságát.

Ebben segít a feltámadás öröme, Jézus értünk vállalt áldozata és nekünk ajándékozott feltámadása, amelyben ott az örök élet lehetősége számunkra.

Mert Krisztus feltámadott! Valóban feltámadott!

Stoffán György

Nemzeti NaplóNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kijózanító üzenetet kapott Zelenszkij az EU-tól

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük