KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki kicsoda? - Elítélt politikusok az elmúlt évekből

Ki kicsoda? – Elítélt politikusok az elmúlt évekből

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jó, ha nem feledjük, sokan vannak olyanok a politikusok között, akikről talán már meg is feledkeztünk, pedig közéleti tevékenységeik több esetben bizony nem annyira a közjó érdekét, mint inkább önmaguk érdekeit szolgálták.

Ha valaki mégis elfelejtette volna, itt lejjebb felsorolunk néhány nevet a teljesség igénye nélkül, akiket jogerősen itéltek el különböző bűncselekmények kapcsán. A kép természetesen nem teljes, tehát, amennyiben valakinek van még „pótlása” a témával kapcsolatban, az nyugodtan küldje be email címünkre, vagy hozzászólásban jelezze. Ezt a listát is kapta szerkesztőségünk.

Íme az ország Krémje

No nézzük: ki-kicsoda?

 1. Bajor Zoltán SZDSZ vesztegetés miatt előzetesben
 2. Tátrai Miklós MSZP Nemzeti vagyonkezelő: hűtlen kezelés előzetesben.
 3. Wieszt János MSZP vesztegetés miatt előzetesben
 4. Kabai Károly MSZP adócsalás, magán okirat h. 2,6 év jogerős börtön
 5. Nagy Imre MSZP 100 millió áfacsalás házi őrizetben
 6. Zuschlag János MSZP sikkasztás, hűtlen kezelés 6 év letöltendő börtön
 7. Fürst György MSZP Terézváros: hűtlen kezelés SZABADLÁBON védekezik
 8. Páva Zoltán MSZP Komló: hűtlen kezelés SZABADLÁBON védekezik
 9. Orbán István MSZP vesztegetés miatt előzetesben
 10. Benedek Fülöp MSZP Államtitkár: okirat hamisítás 1.5 év felf. s számtalan bűncselekmény és folyamatban lévő eljárások!
 11. Horváth Klára MSZP hűtlen kezelés miatt eljárás alatt
 12. Herédi Dezső MSZP Tiszaderzs: sikkasztás, hűtlen kezelés előzetesben vádemelés
 13. Gál István SZDSZ Balmazújváros: hűtlen kezelés megalapozott gyanúja,

14 Szabó Lóránd MSZP-SZDSZ Dombóvár: személyes adatokkal visszaélés, pénzbírságra ítélve

15 Kálmán András MSZP Hűtlen kezelés miatt előzetesben

 1. Karakasev Anna MSZP Salgótarján: Sikkasztás 10 hó. Börtön
 2. Walter Dezső MSZP Hatalommal visszaélés Jogerős ítélet
 3. Lados István MSZP a Zuschlag ügy elítéltje.
 4. Rácz Péter Magyar úttörő sz. hűtlen kezelés 1,5 év felfüggesztett
 5. Csonka Gábor MSZP vesztegetés 3év börtön Lendvai kampányfőnöke. Hivatali befolyással üzérkedés
 6. Szabó Gábor MSZP- SZDSZ Magánokirat hamisítás 8 hó börtön
 7. Kaszab Csaba MSZP hivatali befolyással üzérkedés 2 év börtön
 8. Szarvas Attila MSZP társadalom biztosítási csalás 1év 10 hó börtön, szökésben
 9. Pénzes Sándor és Veres János Adócsalás jogerősen elítélve
 10. Hunvald György MSZP üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett vesztegetés, stb. előzetesben
 11. Nyékesi Béla MSZP 300 milliós csalás Megalapozott gyanú
 12. Kálmán András MSZP Dunaújváros: hűtlen kezelés megalapozott gyanúval nyomoznak
 13. Borovszki Tímea MSZP hűtlen kezelés miatt előzetesben
 14. Gál György MSZP üzletszerű (?), bűnszervezetben előzetes
 15. Kardos Péter SZDSZ elkövetett csalás letartóztatásban
Ez is érdekelheti:  Abortusz helyett élet - Hanna az örökbeadást választotta

31 Hunvald György MSZP sikkasztás, üzletszerűen, folytatólagosan előzetesben elkövetett vesztegetés, 28 milliót és kamatait fizet az erzsébetvárosi önk.-nak

 1. Nyolc Erzsébetvárosi MSZP-s képviselő az előző díszpinty mellett előzetesben, vagy szabadlábon védekezve.

33 Kolompár Orbán MSZP sikkasztás vádemelés, csalás történt

 1. Kodela László MSZP adócsalás 8.1milliós pénzbüntetés
 2. Weiszenberger László MSZP kistérségi megbízott hivatali befolyással jogerősen üzérkedés elítélve,
 3. Benedek Fülöp MSZP hivatali visszaélés jogerősen államtitkár számtalan más bűntett elítélve jelenleg is folynak a büntető eljárások ellene
 4. Balázs Gábor MSZP számlagyár felfüggesztett szabadságvesztés
 5. Deme Gábor MSZP kettős gyilkosság előzetesben > >

39.Gyarmati Mihály MSZP hamis tanúzás 800 forint Nyíregyháza pénzbünti

40.Hámori Csaba MSZP emberre fogta vadászfegyverét börtön felfüggesztett

 1. Hering Gyula MSZP PÉCS 100 márkát lopott az édesanyjától: 1 év börtön.

42.Kemecsei Árpád Barát Etele kampány Csalás, fiktív számlák megalapozott gyanú, nyomoznak

 1. Kövecses Gábor MSZP csalás, sikkasztás közokirat hamisítás vádemelés
 2. GYURCSÁNY FERENC Altus ügy. Bíróság mondta ki, jogosulatlanul gazdagodott a magyar állam rovására 84 millió forinttal. Csak éppen megvárta mindenki, hogy ,,elévüljön” mint ahogy a Balatonöszödi beszédnél is. És történt valami??? Miért is történt volna, hisz benne van az egész banda egytől-egyig. És mit gondoltok, hogy a bíróság kikből áll??? Gratulálok, eltaláltad; a rablóbanda többi tagjaiból, hiszen ez sokkal nagyobb intézmény, mint az olasz maffia. Ha Gyurcsányékat emlegetik, nekem mindig az „Ali Baba és a 40 rabló” jut az eszembe, csak a magyar változatban, 1000 szer több rabló van, mint az eredeti mesében. Az egész pártot, egytől-egyig rács alá kell tenni, mert ennek isszuk a levét most, és még ki tudja, hogy még meddig???  Megemlítem, hogy a 84 millió forint „jogtalanul meggazdagodás a magyar állam rovására”. Ez pontosan olyan, mint a jéghegy. Mi csak a hegyét látjuk a jéghegynek, s ez csak az egésznek egyharmada. Ez látszik ki a vízből, és erről tudunk mi is. A másik kétharmadát a jéghegyből, azt mi nem látjuk mert mindig a víz alatt van. Így el lehet képzelni, hogy mennyi mindent nem tud a nép, és nem is fog megtudni soha!!!  Vajon hányan tudnak az Indonéziai üzletről??? Mert azt nem tudom elképzelni, hogy sem a titkosszolgálat, sem Orbán V. nem tud erről és arról, ami most következik!
Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

Mert végül itt a bónusz: Gyurcsányék Indonéziában!

Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, s elég nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti. Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire. Ott a Dobrev-családot ismerik igazán. Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés. Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza. Ahol mindig lesznek régi barátok. A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon. Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is. A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke 1 milliárd dollár. A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórház privatizációval foglalkozik. Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa – Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik. Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni. Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget. Magyarországon mind erről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek.  A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről. Remélem, most tisztább lett előtted a kép, országunk adósságáról. Ezt kifizetni, vagy lefékezni, hogy ne zuhanjunk még jobban a lejtőn, ez szinte lehetetlen. Főleg most mikor minden ország azzal küszködik, hogy ne essen bele a recesszióba!!!

Ez is érdekelheti:  Abortusz helyett élet - Hanna az örökbeadást választotta

Eddig a küldemény, s egy barátom válasza erre: Mondhatnánk, rendben, ők már a partvonalon kívülre szorultak, de mi a helyzet a pályán lévőkkel? Pár napja vitáztam egy kollégámmal, aki nem szereti a FIDESZ-t, mert szerinte a háromszori túlnyerése miatt rossz irányba viszi az országot. Mondtam neki, jó és tegyük fel, most van 2022 s a jelenlegi ellenzék megnyerte a választást, találja ki nekem, hogy melyik jelenlegi ellenzéki politikus milyen tisztséget tölthetne be az új kormányzatban. Komolyan vette a feladatot, nehezen, de volt pár ötlete. Aztán ahogy kimondta az elképzeléseit, belegondoltunk, hogy működnének a gyakorlatban, aztán hosszú percekig közösen röhögtünk, mert annyira abszurd lenne az egész helyzet…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük