KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov megígérte a kijevi elitnek, hogy hamarosan bekopogtat hozzájuk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bármennyire is fenyegetnek ellenségeink, ez nem fogja megzavarni a csecsen különleges egységeket – mondta Ramzan Kadirov csecsenföldi vezető. Kadirov egy videót is közzétett a közösségi oldalán a harcosokról, akiknek vadonat új technikai eszközeik vannak, melyekre azt írták: Kijevbe.

A videóban elhangzik, hogy az egység katonái megvédik a sátánizmustól a többvallású és többnemzetiségű Oroszországot.

– Katonáink számára nincs lehetetlen feladat, ezt már nem egyszer bebizonyították. A bátor harcosok megvetik a nacionalizmust és azokat, akik teljes szívükből hűek ehhez az aljas eszméhez. A Nyugat által a modern társadalom igazi értékeiként bemutatott undort keltő megnyilvánulásokat megállítják. És azok a képmutató emberek, akiknek ez a valódi szándékuk, meghalnak” – kommentálja Kadirov a videót.

Biztosította Ukrajna vezetését, hogy a kijevi elitnek hamarosan felelnie kell az elkövetett bűncselekményekért.

„A kijevi elitnek, amely aranyozott irodáinak meleg karosszékében ül tudnia kell, hogy hamarosan harcosok kopogtatnak majd az ajtókon, akiknek a szíve dühvel van tele Kijev gyilkos parancsai miatt. Az elmúlt nyolc hosszú év tevékenységének következményei utoléri őket. Ebben biztosak lehetnek ” – mondta Kadirov.

 

 

Vlagyimir Putyin első parancsára  ezek a harcosok készen állnak bármely település megtámadására – figyelmeztetett Csecsenföld vezetője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: