KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarellenes uszítás a Corvinus diplomaosztóján

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jaksity a kommunista időket idéző agitprop beszédet mondott az egyetem politikailag „független” ünnepségén. Szerinte Magyarország beteg a szó minden értelmében.

Ma a legnagyobb balliberális sztárt Jaksity Györgynek hívják. Hogy az ország négyötöde eddig nem ismerte, az mindössze annak köszönhető, hogy nagy nyilvánosság előtt még nem követett el akkora bűnt a magyar nemzet ellen, hogy a 444.hu, a hvg.hu, a telex.hu, a nepszava.hu és a soros hálózat minden más katonája piedesztára emelje. Most a sötétségből a napvilágra lépett, és már sütkérezik a Setét Nagyúr kegyeit kiszolgáló médiumokban.

A történet. Valaki meghívta a Corvinus Egyetem diplomaosztójára ezt a ballib katonát, hogy beszédet mondjon a frissen diplomázottaknak. Jaksity, jó tisztként felmondta a Soros-féle hadsereg nemzetellenes médiájának nyomulását élőben. Többek között azt hazudta a frissen diplomázott egyetemistáknak ez a Jaksity, – hogy nincs az ország nagy része számára hozzáférhető szabad sajtó (ez vélhetően a külföldnek szólt, mert szinte kizárt, hogy ezt Magyarországon bárki is elhinné), – hogy elakadt a hatalmi ágak szétválasztása (bármit is gondolt erről, ez tényekkel általános iskolai szinten cáfolható – pl. Alkotmány), – hogy ész nélkül próbáljuk növelni a születések számát (vélhetően a Magyarországról már több országban is másolt családtámogatási rendszert kifogásolja, vagyis ez is nettó hazugság)…

Miután a fenti hazudozáshoz hasonókat számosan összehordott, beszédét azzal zárta, hogy „Hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónokok igézetében nem lehet és nem is szabad élni, mert az olyan, mint a mocsárban egyre mélyebbre csábító lidérc.” Talán ez volt az egyetlen értelmes mondata, amivel egyezni lehet, ha nevesítjük. Imígyen: hazug, erkölcstelen és elvtelen Jaksity-féle liberálmarxisták igézetében nem lehet és nem is szabad élni, mert az olyan, mint a mocsárba egyre mélyebbre csábító lidérc.

De ezzel nincs vége! Mert kérdéseket kell feltenni annak, aki meghívta ezt a szónokot, aki szerint Magyarország(!) beteg, vagy a Corvinus rektorának (Takáts Előd).

Mondjuk ezeket:

– Ki hívta meg beszédet mondani a diplomaosztón?

– Ha már meghívta, elbeszélgetett-e vele, hogy mit mond majd? – Felhívta-e a figyelmét arra, hogy lehetőség szerint ne vagy csak keveset hazudjon?

– A beszédről mi a véleménye, egyezik-e az ott elhangozttakkal?

– Beilleszkednek-e a beszédben elhangzottak abba a politikai/gazdasági attitűdbe, amelyet a Corvinus Egyetem képvisel?

– Egyezik-e az egyetem hivatalos álláspontja mondjuk azzal, hogy kleptokráciaként, vagy beteg demokráciaként jellemzi az előadó Magyarországot?

– Egyezik-e a Corvinus Egyetem álláspontja azzal, hogy Magyarország a szó minden értelmében beteg?

– Ha igen, a Corvinusra is érvényes-e ez? (Ha része Magyarországnak, akkor minden bizonnyal…)

– Az is beteg-e, aki (a nyilvánvalóan önmaga szerint is beteg, hisz ő is Magyarország része, ahogy vállalkozása is) Jaksityot meghívta agitációs propaganda szónoknak erre a jaksityosra züllesztett ünnepélyes pillanatra? – Arra gondolt-e az invitáló, hogy Magyarország kétharmadát képviselő, a Jaksity-féle liberálmarxista demagógiát csípőből cáfoló szónokot is meghívjon, ezzel biztosítva a végzős diákok kiegyensúlyozott véleményalkotásának lehetőségét?

– A politikai propaganda mellett volt-e a ballib katonatiszt meghívásának más célja is?

Végül. Meghívnak-e jövőre egy olyan konzervatív szónokot, aki lerántja a leplet a Soros-féle bagázsról, az oktatási intézményekbe beszivárgott gender- és LMBTQ-lobbiról, aki méltó helyére teszi a liberálmarxista szónokok hazugságait és igazat szól Magyarországról, a demokráciáról, az itt élő családokról és támogatásukról, valamint gazdasága perspektívájáról.

U.i. Hátha valakit érdekel: Ez az a Jaksity, aki a Lupis-féle bróker botrányban edződött, akinek a nevét ballib lapok, mint titkos SZDSZ-hez közeli kormányfő-jelöltet lebegtették meg 2009-ben, de a befutó akkor Bajnai Gordon lett.

U.u.i. A Corvinus Egyetem rektora, Takáts Előd a CEU-n szerezte mesterdiplomáját és a Gyurcsány-kormány ideje alatt, amikor nagy szükség volt arra, hogy valakik eladósítsák az országot, az IMF-nél (Nemzetközi Valutaalap) dolgozott. Ez juthat eszünkbe akkor, amikor a Corvinus és a meghívott előadók (tanárok?) „függetlenségéről” gondolkodunk.

Üdvözlet, KJ
Flagmagazin

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: