KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Józan ésszel az USA választásokról – A többszörösen leszerepelt reklám-demokrácia forog kockán?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ugye kicsi a valószínűsége annak, hogy egy elnök minden billegő államban jobban áll szinte egészen végig, de a legvégén mégis roppant váratlanul, de megforduljon a kocka?

A Covid-hisztériára való tekintettel – amely egyébként meg sem közelíti egyelőre a 2015-ös influenza járvány kapcsán történt elhalálozásokat – bevezethetővé vált az ún. levélszavazás, ami erőteljesen hasonlít a magyarországi kommunisták kékcédulás választási csalására!  Sőt James Backer és még Jimmy Carter is azt állította erről, hogy a levélszavazás a legnagyobb ismert lehetőség a választási csalásra, vagyis amennyire lehet mellőzni is kellene.

Ráadásul Pennsylvaniában a levélszavazatok számlálásból kizárták a Republikánusok megfigyelőit, így egyetlen ilyen szavazat ellenőrzését nem tudták elvégezni, pedig a törvény szerint: amely szavazat ellenőrzését nem lehet elvégezni, azt ki kell zárni a végeredményből! Kb. 680 ezer szavazatot hamisítottak meg ott így! Michiganben ugyanez történt, a helyi seriffekkel kizavarták a republikánus megfigyelőket. Sajnos ezért vált lehetségessé, hogy behozzanak az éjszaka közepén több százezer levélszavazatot. Mindezt legalább 3 szemtanú tudja igazolni, akiket nem fedeztek fel, így végig nézték az egész csalást!

Wisconsinban is kitoloncolták a republikánus megfigyelőket, s úgy „számoltak”! Az Arizonában lévő Phoenix város demokrata vezetése sajnos ugyanígy működött!  Nevadában valamivel szigorúbbak a levélszavazatokra vonatkozó törvények, mint Pennsylvaniában, vagyis ott kisebb lehet a csalással bevitt levélszavazatok száma.

A kitoloncolást, a szavazatellenőrzés meghiúsítását, vagyis a törvényes ellenőrzés megakadályozást olyan helyi seriffek végezték, akik demokrata elkötelezettségűek!

Nézzük csak azt a pár számot amire még emlékszem!

November 3-án este 11-ig Trump vezetett a választásokon a következő államokban:

Pennsylvaniában, Virginiában 700-800 ezer szavazattal 65%-os feldolgozottságnál,

Michiganben 300 ezer körüli szavazattal hasonló feldolgozottságnál,

Wisconsinban azonban 8-10 %-al vezetett közel 70% átszámolása után,

Georgiában és Észak-Karolinában csak 2,5 %-al vezetett, de már 90%-os feldolgozásnál, s ilyen esetben már győztesnek szokták nyilvánítani a jelöltet, de itt nem ez történt!

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

A média ugyanis folyamatosan azt jósolta, amit az előző választáson is, vagyis, hogy Trump elnök veszíteni fog, s így számukra nem a „mocsár lecsapolása”, hanem megtartása a cél.

S amikor a levélszavazatok bejöttek a képbe, akkor mindenütt fordult a kocka és a fenti államok mindegyikében, de csak a demokrata vezetés alatt álló városokban! Megtörtént tehát a változás úgy, hogy egyébként pl. Pennsylvaniában a választási csalásért eddig elítéltek száma kimagaslóan magas az USA-ban, s ott olyan szélsőbalos államügyész van, aki nem nyomozott ezen ügyekben, mert Soros pénzpórázára van felfűzve. S éppen ezen okból a bűnesetek száma az egekbe szökött főleg a gyilkosságok és rablások esetében! Szintén ebben az államban van Pittsburgh városa, amely nem különb a statisztikák szerint, ráadásul ott 17 ezer olyan szavazó van, aki „elfelejtette”, hogy már levélben szavazott! Philadelphiában 20 ezer fölött vannak a „feledékenyek”? Mennyire hihető ez? Persze Chicago városa is profi a választási csalásokban, hiszen ott is történtek hasonló esetek. Azt kell írnom, hogy ezekben az államokban közel ötszörös lehet az érvénytelen szavazatok száma, mert kivezették a republikánus megfigyelőket, vagyis nem tudták feladatukat teljesíteni! Ráadásul sok olyan eset volt, hogy a napközbeni szavazás alkalmával sok esetben más neve alatt is tudtak szavazni olyanok, akik aznap többször jelentek meg a szavazáson. Egyes esetben, ez még ki is derült, mert közölték a megjelent valódi személlyel, hogy Ő már szavazott. Nem vicces? NEM!

De talán a legbeszédesebb a csalások ügyében a „túlszavazás”, ami pl. Detroit városában a szavazókörök két harmadában történt, ahol a két fős republikánus szavazatszámlálók nem írták alá a jegyzőkönyvet, mert többen szavaztak, mint akik ott regisztrálva voltak! Ez azért is lehetetlen, mert eddig még soha nem fordult elő, hogy minden regisztrált szavazó élt volna a jogával. Viszont az, hogy több a leszavazó mint a regisztrált, az egyértelműen csalást jelent!

Ez is érdekelheti:  „Kiokosodtak a megbízók„ – Magyar Pétertől, Káslerig… - interjú Stoffán György íróval

Van olyan jelentés is, hogy nem egy-két plusz szavazat jelentkezett, de a regisztráltak többszöröse szavazott, ami nem apróbb hibát, tévesztést, hanem hatalmas csalást támaszt alá!

Sőt azt is egyértelműen ki kell jelentenünk, hogy ez utal az előre megszervezett csalásra, mert ezt a nagy mennyiségű szavazatot előre kellett „legyártani” és címzés nélküli borítékban kellett a szavazóhelyiséghez teherautókkal elszállítani! Ezt nem lehet spontán elkövetni! Főleg úgy, hogy a teljes (gyerekekkel együttes) létszámot háromszorosan meghaladott (sic) szavazat mennyiség Detroitban a két szavazatszámláló biztos vallomása szerint egyértelmű bizonyíték az előkészített csalásra!

Ehhez nem kell egyetemi végzettség, mert minden épeszű ember megállapíthatja, hogy ilyen esetben biztosan nem véletlenekről, hanem előkészített, megtervezett csalásokról van szó! S minden olyan demokrata városban ilyenek történtek, ahol a seriff tisztség (amely kifejezetten politikai) a bíróság és a választási bizottság is teljesen az övék, s a szavazatszámlálásról a republikánus ellenőröket – seriff erőszakkal – ki tudták zárni. Sőt így talán még New York államban, Massachusetts-ben, vagy Marylandban is csalhattak?

Érdemes azonban elgondolkodni azon is, hogy ez nem tudott megtörténni olyan helyeken, ahol tisztességes és politikailag semleges városvezetések vannak. S feltűnő az is, hogy nem történt csalás vidéken és a külvárosokban sem, sőt ott sem, ahol a demokrata-republikánus arány 50-50 százalék, vagyis csak ott csaltak, ahol csak demokrata érzelmű városi dolgozók bonyolították a választásokat. Elsősorban a levélszavazatok bevezetése okozta a csalás megvalósításának a lehetőségét, és a korrupt, helyi választást lebonyolító alkalmazottak.

Végül ejtsünk szót a „Dominion” ügyről!

27 államban olyan szavazógéppel számolták a szavazatokat, amelyet egy csalásairól elhíresült cég gyártott. Ez a kanadai vállalat a választási csalásra specializálódott. Viszont a Dominion nem számolja a szavazatokat, mert nem Kanadába, hanem Németországba lettek a szavazólapok küldve azért, hogy ott a Smartmatic – amely céget két venezuelai személy alapította a kétezres évek elején – s ezek a személyek Hugo Chavez venezuelai diktátor emberei, s éppen a hazai választások elcsalására alapították. Erről a demokrata képviselőnő Carolyn Maloney írt 2008-ban, s a kommunisták alapította céget erre ki is rúgták az USA-ból. Idén azonban úgy jöttek vissza „számolni” mint a Dominion alvállalkozója!

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

Nem tudhattak erről a demokrata kormányzók, hogy szerződést kötöttek velük? Vagy inkább épp azért kötöttek velük szerződést, hogy azok „megnyerjék” nekik a várhatóan elvesztett választást? Ezért kellett szinte az egész világnak maszkabálat rendezni, mert a levélszavazás bevezetése csak ezen világméretű és megfélemlítési hisztériának az eredményeként valósulhatott meg? S ezt használta ki a bankárkaszt a digitális pénz általánossá tételére, s az oltásbizniszben lévők pedig arra, hogy a hatalmas profit kedvéért és kísérletként, megfélemlítsék az egész világot? Nem hasonlít ez arra, ahogy a zsidóságot belevitték az állandó rettegő-stresszbe a holokauszt kapcsán? Hisz normális helyzetben inkább feloldani kellene a stresszt és nem fokozni azt!

NEEM?

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük