KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Járókelőre támadtak Jakab Péter testőrei

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Rendőrségi eljárás folyik Jakab Péter Jobbik elnök testőrei ellen, miután azok nekitámadtak egy állítólag „hangoskodó”, kutyáját sétáltató férfira és szabályos fojtófogással a földre teperték – számol be róla a Ripost.

Az esetről, amely szeptember 2-án egy hajdúhadházi eseményen történt videó is készült. Az ügyből rendőrségi feljelentés született, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Jakab Péter testőre az agresszív támadás elkövetője.

Az eset több kérdést is felvet, de mindenképpen tisztában kell lennünk azzal, hogy a moslék-szivárványkoalíció agyonsztárolt, Gyurcsány kezéből csipegető és magát a nép egyszerű fiának beállítani próbáló Jakab és a többi fenyegetőző koalíciós-társ, nagyon is komolyan gondolja azt az erőszakot, amire folyamatosan az utóbbi időkben utaltak, és ez az eset minden józan gondolkodó számára világossá teszi, hogy bármire képesek a hatalomért. Az eszközökben nem fognak válogatni, ha érdekük azt úgy kívánja, vagy ha úgy érzik, hogy megfelelő külföldi támogatói erőt tudhatnak maguk mögött.

Itt a videó, mely egyértelműen bizonyítja azt az agresszivitást, amellyel az ellenzéknek nevezett parlamenti ellenség a magyarsághoz viszonyul.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: