KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ja, csak egy szokványos, „unalmas” este San Francisco utcáin 📺

Nem bűnös a két BLM-s rá támadó aktivista, mondta ki a verdiktet a bíróság Kyle Rittenhouse-ról, aki könnyeivel küszködve, az óriási lelki teher alól felszabadulva vette tudomásul az ítéletet.

Ha megnézzük ezt a rövid videót, amely San Franciscoban egy egészen hétköznapi estén készült, valószínűsíthető, hogy még többen nyúlnak majd az önvédelem eszközéhez. Egészen egyszerűen csak azért, mert mindenkinek joga van a saját életéhez és az értékeinek a megóvásához.

Hazánkban is, csak az itthoni tapasztalatok azt mutatják, hogy a jogos önvédelem, nem biztos, hogy kifizetődő. Vagyis, ha rád támadnak, biztosan pórul jársz. Ha védekezel, leginkább börtönbe vonulhatsz, mert ugye a védekezést nem biztos, hogy arányosan teszed. Persze, hogy adott helyzetben akár egy másodperc tört része alatt hogyan tud dönteni az ember? – hát az már egy másik kérdés.

Egy biztos, nem vezethetsz áramot a kerítésedbe, hogy megvédd a javaid. Mondjuk ez a módszer valóban nem szerencsés, ha nem vagy „villanyos” szakember, ugyanis valóban végzetes lehet és akkor tényleg nem arányos az elkövetés súlyával.

Szóval, itt egy kis betekintés a San Francisco-i esték mindennapos, végtelenül „unalmas” világába. Nem finomkodnak a rendőrök a bűnözőkkel.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük