KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Izyum közelében tömegsírt találtak az ukránok, csak van itt egy kis bibi…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukránok színjátékára és hazugságaira már korábban is volt példa. Most, a napokban kürtölték szét a nagyvilágban, hogy tömegsírokra leltek Izyum város mellett. Egy kicsit hasonlít ez arra színjátékra, amelyet eljátszottak Bucsa, (Bucha) esetében, azonban most is becsúszott egy kis bibi…

Videófelvételek járták be a világot a helyszínről, az egyik ukrán katonaszemély még el is magyarázta egy sír mellett, hogy egy teljes család nyugszik ott az unokáktól a nagyszülőkig. Dráma mondatok és drámai felvételek. Természetesen ez mind tragédia. Körben, a fák között mindenhol sírhalmok látszódtak a felvételen. Aztán, hogy még drámaibb legyen a hatás, kínzókamraként használt helyiséget is bemutattak, ahol az ukránok állítása szerint a helyi lakosokat kínozták az oroszok. Ezzel kívántak nyomatékot adni az erdőben rátalált sírokról szóló jelentésnek. Van azonban egy ténybeli szépséghibája a dolognak.

Az ukrán elnök hivatalának vezetője Yermak, két fotóra hivatkozott bizonyítékként. Azonban a sírokon a halál dátuma március 9.

Március 9-én azonban az oroszok, még nem voltak Izyumban. A várost április legelején vették ellenőrzésük alá, tehát ezek az áldozatok nem kerülhettek ki „orosz kínzókamrákból” és nem is végezhették ki ezeket az embereket az oroszok és nem is temethették el őket. Ezt nem bárkinek is a védelmében írjuk, hanem pusztán azért, mert ezek a tények.

Ebből következik, hogy az itt eltemetett ukrán áldozatokat maguk az ukránok földelték el. Újból és újból csak azt a következtetést tudjuk levonni, hogy tragédia, ami Ukrajnában történik, és tragédia maga az, ahogy saját nemzetével bánik az ukrán hatalom.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Itt a videós bizonyíték, hogy az ukránok helyezik el a holttesteket Bucsában (+18) 📺

Olvasó: Bucsáról – Avagy az óhatatlan veszteségek*

Az RT szerint bizonyítható, hogy az ukránok nem találtak gyilkosságokra utaló jeleket Bucsában a bevonulásukkor 📺

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: