KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így „fagynak halálra” az orosz emberek a szankciók miatt az otthonaikban – na, ne kábítsatok már hülyegyerekek…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Érdekes” lap ez a HVG. A minap egy öles cikket hoztak azzal a címmel, hogy „A szankciók működnek: halálra fagynak az oroszok az otthonaikban”.  Természetesen ezt szinte azonnal szemlézte is a Szeretlek Magyarország nevű neolibsi oldal is, hogy nyomatékot adjon az „drámai oroszországi helyzetnek”.

A legszörnyűbb az egészben csak az, hogy sokan elhiszik, hogy Oroszországot ezekkel a szankciókkal meg lehet fojtani és már annyira drámai a helyzet, hogy megfagynak az emberek az otthonaikban. Tessék már végre gondolkodni és tudomásul venni, hogy Oroszország gáznagyhatalom. Mindig van annyi gázuk, amennyire szükségük van, de megfelelő mennyiségű szivattyújuk is, amivel a lakossági igényeket ki tudják elégíteni. Tudnak szivattyút készíteni az oroszok, meg űrállomást és hiperszonikus rakétákat is. És komolyan, valaki elhiszi, hogy besorozták a fűtéskarbantartó szakembereket?

Az orosz emberek nem fagynak halálra, a szankciók eredményeként az üzletek tele vannak élelmiszerekkel, mindent lehet kapni, az infláció meg sem közelíti azt, amit az Európai Unió polgárai tapasztalnak.

Utazás Russellel: Meglepődtek a nyugati youtuberek azon, amit Russell mutatott egy moszkvai szupermarketben

Ha vannak is olyan termékek, amelyek lekerültek a polcokról, mert annak a forgalmazója kivonult az országból, akkor azokat más termékekkel váltják fel. Jön helyettük például kínai, török, vagy éppen az adott termék előállítására hamarosan lesz orosz cég. Nevetséges, de Oroszországban például hiánycikk volt a közönséges szeg. No, már nem az…

Kivonult a Renault és más külföldi autómárka is, de sebaj, mert a Renault korábbi moszkvai üzemében elkezdték gyártani az új Moszkvicsokat, csak éppen kínai dizájnnal. Arról még egyelőre nincs információnk, hogy a dizájnon kívül, mi az még benne, ami kínai, de ne legyenek kétségeink. Továbbá bejöttek a nyugatiak helyett a modern, kínai autómárkák.

Szóval minden van Oroszországban, még gáz is, és köszönik szépen az orosz emberek a lakótelepeken a kisebb településeken is remekül vannak, nem fáznak, pláne nem fagynak meg, mindenhol van gáz, a nagyobb városok lakótelepein éppen úgy, mint a kisebb falvakban.

Dmitrij barátunk éppen azt írta nekünk, hogy roppant szórakoztatónak találta ezeket az álhíreket, amelyeket róluk költött a magyarországi ellenségi média. Küldött is hamarjában egy videót, csak azért, hogy megmutassa, miközben hó lepi el a tájat, a lakásban nyitva van az ablak és dübörög a cirkója.

Dmitrij egyébként ezt írta, miután tudomást vett a HVG cikkéről:

Uraim, ez teljes hazugság és félretájékoztatás. E sorok írója nem a fővárosban, de még csak nem is a régió központjában él, miközben sok emberrel tart kapcsolatot. Nálunk nincs és nem is lehet probléma a fűtéssel. Személy szerint az én lakásomban központi fűtés van hőerőműről (távfűtés), a háztartási szükségletekre melegvíz-átfolyó gondoskodik gázvezetékről. A lakásommal szemközti magánházaknak a fűtése saját kazánról történik. Van fűtőanyag, gáz, meleg, semmilyen hiányunk nincs. Falusi emberekkel is kommunikálok, ott is minden rendben van. Nevetségesen hangzik, hogy egy hatalmas földgáztartalékkal rendelkező ország ilyen nehézségekkel küzdene. Az radiátorok olyan forróak, hogy néha nappal kinyitjuk az ablakokat, éjszaka pedig elzárjuk a radiátorszelepeket és csak egy radiátor marad bekapcsolva, mert bőven elég

  • írta Dmitrij.
A képen Samara régió egyik távhőüzeme, madártávlatból

Ennyit a nyugati hazugságpropagandáról, amit szeret terjeszteni a HVG és a Szeretlek Magyarország nevű, de nem a magyarok érdekében működő portál is. Közben pedig az Európai Unióban betiltották az orosz hírcsatornákat, mert ugye az EU-ban demokrácia van…

Abban is biztosak lehetünk, hogy ezeket a hazugságokat valószínűleg nemcsak Oroszország hiteltelenítése érdekében terjesztik, hanem azért is, hogy Közép- és Nyugat-Európa lakóinak figyelmét eltereljék az egyre súlyosbodó, ilyen jellegű problémákról, és nehogy azt higgyék az EU lakói, hogy náluk rosszabb a helyzet, mint Oroszországban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: