KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Utazás Russellel: Meglepődtek a nyugati youtuberek azon, amit Russell mutatott egy moszkvai szupermarketben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai utazó Oroszországot vette célba és egy moszkvai szupermarketbe látogatott el, amelyet bemutatott a YouTube csatornájára feliratkozott követőinek.

A videóban Russel bemutatja azt a kínálatot, és a megfizethető árakat, amit az orosz embereknek nyújtanak annak ellenére, hogy Oroszországot nagyon kemény szankciókkal sújtják, amióta megindult Ukrajnában a különleges hadművelet. Arra is felhívta a figyelmet, hogy ugyan a szankciók kezdete óta számos külföldi nagy márka kivonult termékeivel az országból, azonban a helyi termelők és cégek azonnal átvették a helyüket és kiváló áruikkal pótolták a nyugatiakat.

Russel arról is beszél, hogy ez az ellátottság nem csupán a fővárosra jellemző, de a távoli, vidéki településeken is minden kapható és választék is van bőven az árukínálatban.

Számos hozzászóló mondta el véleményét a látottakról, volt aki Ausztráliából azt írta, hogy nem hitte, hogy ilyen kínálat és bőséges áruellátás van Oroszországban, de Russel videója bebizonyította a valóságot.

Egy másik hozzászóló ezt írta némi kritikával saját hazája iránt:

Megnéztem az orosz üzletekről, a vidékről, a turista helyekről, belvárosi területekről készült videókat, és azt kell mondanom, hogy sokkal rendezettebbnek és tisztábbnak tűnnek, mint az Egyesült Államokban. Az emberek pedig ezt szeretnék szerte az egész világban. Ha meg tudnánk szabadulni azoktól a politikusoktól, akik megosztottak bennünket, sokkal jobb világ lenne.

Ha Önök is belenéznek Russel videócsatornájába, további izgalmas videókat tekinthetnek meg úgy Oroszországból, mint a világ számos más tájáról.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: