KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hollik István: Felháborító, hogy mennyire hülyének nézi a dollárbaloldal a magyarokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 99 Mozgalom alapítóit kérdezi a Fidesz az adománygyűjtő ládáról.

– Mivel Karácsony Gergely főpolgármester nem tud és nem akar a 99 Mozgalom adománygyűjtő ládája kapcsán megfogalmazott kérdésekre válaszolni, ezért a Fidesz a mozgalom alapítóihoz fordul – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. Hollik István jelezte, hogy miután a baloldal kampányfinanszírozási ügyéről szóló titkosszolgálati jelentés nyilvánosságra került, Karácsony Gergely azzal állt elő, hogy a miniszterelnök-jelöltségét támogató 99 Mozgalomhoz zárt adománygyűjtő ládákon keresztül jutott el az az 506 millió forint, amit párttársa, Perjés Gábor fizetett be a mozgalom számlájára készpénzben, nagyrészt külföldi valutában.

A kormánypárti politikus emlékeztetett, hogy az egyesület azért jött létre, hogy a főpolgármester előválasztási kampányát támogassa, és Karácsony Gergelynek azóta sem sikerült érdemi magyarázatot adni arról a pénzmosási botrányról, amibe belekeveredett. Hozzátette, hogy egy interjúban a főpolgármester nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy miért azután érkezett az egyesület számlájára több mint 450 millió forint, hogy ő már visszalépett az előválasztáson, a riporter kérdésére pedig csak annyit mondott: „hát azt nem tudom, hogy ez időben hogyan néz ki”.

 

– Tehát teljesen világos, hogy Karácsony Gergely nem tud és nem akar arra az egyszerű kérdésre választ adni, hogy hogyan lehetséges az, hogy 450 millió forintot azután fizetnek be, hogy ő már visszalépett. Felháborító, hogy mennyire hülyének nézi a dollárbaloldal a magyarokat 

 

– emelte ki Hollik István.

– Ezért a 99 Mozgalom alapítóit – Alföldi Róbert színészt, Balázs Péter közgazdászt, Bod Péter Ákost, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnökét, Hajós András szociológust, Mellár Tamás közgazdászt, országgyűlési képviselőt és Wittinghoff Tamást, Budaörs polgármesterét – szeretné megkérdezni a Fidesz, hogy tudtak-e arról, hogy többszáz millió forint készpénz vándorolt az egyesület számlájára, illetve, hogy ezek a pénzek mind a Gyurcsány-Bajnaihoz köthető Datadat céghez kerültek-e, és tudnak-e valamit arról, hogy ezek a pénzek honnan származnak – fogalmazott a Fidesz politikusa.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: Teknős Miklós)

One thought on “Hollik István: Felháborító, hogy mennyire hülyének nézi a dollárbaloldal a magyarokat

  1. Jól mondod holló pityu,igazad van.Hülyének nézik a Magyarokat Nagyon.
    De ami még elképesztőbb hogy ti milyen mélyen megvetitek lenézitek a Magyarokat:lásd mészaros dinnyébe hugyozó lőrincet,szajert borkait a strómanjaitok hadát stb stb stb végtelen a sor.Bizony a ti egypetéjü ikertestvéreitek hazudnak.De benneteket nem könnyü megelőzni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: