KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hogyan győzhet az ellenzék?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A cél az Orbán – hívek elbizonytalanítása

Ha „a közhatalom kisajátítása már befejezett tény”, akkor hogyan nyerhet az ellenzék választást? Csak nem az ellenfél szavazói ellen feltüzelt tömeg lenne az „elsöprő erejű népmozgalom”? – ezzel a Kiss János cikke után felvetődött gondolattal indul Kónya Imre Mandineren megjelent cikke.

A Független Civil Jogászfórum egykori alapítója és a Boross-kormány volt belügyminisztere úgy fogalmaz:

Amióta azonban Kis János, a két nagy rendszerváltó párt egyikének, az SZDSZ-nek hajdani elnöke állást foglalt az ügyben, mondván, hogy új rendszerváltásra van szükség, ez az aktuálpolitikai kérdés sokak szemében az 1989-es rendszerváltozással került egy szintre.

Kónya Imre cikkében lényegében felhívja a figyelmet arra, hogy ördögi tervek készülnek az ellenzék boszorkánykonyhájában.

Szomorú, hogy bő három évtizeddel ezután a rendszerváltás során elévülhetetlen érdemeket szerző Kis János jogi csűrés-csavarással próbálja megindokolni, hogy a választásokon reményei szerint győztes koalíciónak miért is szabad, sőt szükséges megszegnie a törvényt.

Mindenkinek ajánljuk Kónya Imre gondolatait a Mandineren.

A teljes cikk ITT olvasható

Kiemelt kép: Mandiner

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hogyan győzhet az ellenzék?

  1. ,,–netán ha véletlenül is megtörténne a liberálisok hatalomra jutása , akkor nagyon sokat veszítene a magyar nemzet a Kárpát medencében

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: