KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hivatalos: Vlagyimir Putyin Oroszország megválasztott elnöke

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin elsöprő győzelmet aratott az elnökválasztáson – jelentette be hivatalosan az orosz Központi Választási Bizottság (CVK). A megválasztott elnök beiktatását május 7-re tervezik.

A CEC vezetője, Ella Pamfilova csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy több mint 76,2 millió orosz választópolgár adta le szavazatát Putyinra, ami a szavazatok 87,28 százalékát jelenti.

Putyin választási ellenfelei, Nyikolaj Haritonov, a kommunista párt jelöltje, Vlagyiszlav Davankov az Új Nép párttól és Leonyid Szluckij a liberális demokratáktól 4,31%-ot, 3,85%-ot, illetve 3,2%-ot kaptak – tette hozzá Pamfilova.

Oroszországban a hivatalos adatok szerint a 146,2 milliós összlakosságból 112 millió választásra jogosult van. A választásra jogosultak között azonban nem szerepelnek a 2022 őszén Oroszországhoz csatlakozott négy volt ukrajnai terület lakói.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin orosz elnök. © Sputnik/Gavriil Grigorov

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük