KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazánkat is felvonulási területnek szánja a NATO – ez megszállás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarország diplomáciája mindent elkövet, hogy ne legyen részese annak, amit ezekben a hetekben a NATO nevű védelminek hazudott szövetség forral az egész világ ellen.

Mert az egész világ ellen főzi most ki éppen boszorkánykonyhájában a NATO az Oroszország megtámadására vonatkozó terveit, beszéljen akárki akármit is, ez az igazság.

A The Telegraph nevű brit oldal közzétett egy olyan térképet, amelyen azt tüntetik fel, hogy a NATO elképzelései szerint hol, milyen útvonalon fogják a hadosztályaikat a NATO-orosz határhoz csoportosítani. Ezen jól látható, hogy az egységek mozgatási útvonala nem kerüli el Magyarországot sem,

függetlenül attól, hogy hazánk kijelentette, hogy sem fegyvereket nem juttat Ukrajnába, és nem engedélyezi NATO egységek átvonulását sem területén.

A NATO tervei szerint egy Oroszországgal való konfliktus esetén amerikai csapatokat vezényelnek Oroszország határaihoz.

Több szárazföldi folyosót hoznak létre a fő folyosó helyett, amely az amerikai csapatok rotterdami kikötőben történő partraszállását és szükség esetén Hollandián és Németországon keresztül Lengyelországba történő vasúti szállítását foglalja magában. De jól látható a térképen a többi útvonal Olaszországból, Görögországból, Törökországból is.

A térkép világos és egyértelmű, és ne legyenek kétségeink afelől, hogy az úgynevezett „szövetségeseink” tiszteletben tartanák hazánk szuverén döntését ennek a Magyarországot is érintő korridornak az elutasítására. Nem fogják tiszteletben tartani, ugyanúgy átgázolnak és megszállnak majd bennünket, ahogyan azt a III. Birodalom, azaz Hitler Németországa tette 1944-ben.

Lehet, hogy 2024-ben megismétlődik ugyanaz, mint 80 esztendővel ezelőtt? Nem szeretném ezt elhinni és még belegondolni is szörnyű. Azonban az a végtelen háborús uszítás, amely mögött az amerikai demokratákat hatalomban tartó és Donald Trumpot mindenáron kiiktatni akaró háttérhatalmi, sátáni erők állnak, bármire képes, amennyiben úgy érzi, hogy világuralmi hatalmát veszély fenyegeti. Márpedig ez az erő meggyengült, az Egyesült Államok gazdasága egy papírgazdaság, az államadóssága gyakorlatilag visszafizethetetlen, a dollár árfolyamát mesterségesen, erővel tartják fenn. Ha pedig már a gazdasági nyomás is kevés mindehhez, nem marad számukra más lehetőség, csak a háború. Ez pedig a világ végét jelenti azok számára is, akik azt hiszik, hogy ők megúszhatják.

Ez is érdekelheti:  Őrizetbe vették Óbuda baloldali alpolgármesterét

Nem, mi ezt nem akarjuk! Magyarországnak fel kellene függesztenie NATO-tagságát, a jelenleg pedig hazánkban tartózkodó amerikai katonai egységeket ki kellene utasítani az országból a regnáló amerikai nagykövettel együtt. Nos, ezt kellene tennünk. Csakhogy bármennyire is elszántak lennénk ehhez, nem vagyunk hozzá eléggé erősek sem gazdaságilag, sem katonailag. Hogy mi a megoldás és egyáltalán van-e megoldás, hogy ebben a helyzetben mekkora mozgástere van a magyar kormánynak? Nem tudom. Egyben azonban biztos vagyok, egy ilyen háborút egyik ország sem nyeri meg, de a világ belepusztul az utolsó fűszálig.

Látható tehát, hogy miközben a NATO Oroszország terjeszkedéséről szónokol, ő maga készít támadási terveket Oroszország ellen, amibe belekényszerítené a háborút ellenző Magyarországot is. Amennyiben pedig ez megtörténik, teljesen mindegy lesz, milyen kapcsolatokat ápolunk Oroszországgal és az is, hogy békepárti álláspontot képvisel a magyar kormány. Hazánk ugyanúgy az orosz nukleáris hadászati eszközök célpontja lesz, mint valamennyi NATO-tagország.

Szépe Áron Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük