KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hajdú Péter válaszolt Pottyondy Edina vádjaira, de Havas Henriket sem hagyta szó nélkül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hajdú Péter a közösségi oldalán üzent Pottyondy Edinának, miután a vlogger még csütörtökön bírálta a riporter Varga Judittal készített interjúját.

„Először is örülök, hogy megnézted a Varga Judittal készült interjúmat, és az alapján mondasz véleményt. Bevallom, én is követem a munkásságodat a YouTube-on, és azt is elismerem, hogy kimagaslóan jó vagy a saját műfajodban”

– állapította meg Hajdú Péter. Hozzáfűzte ugyanakkor:

Azt viszont el tudom képzelni, hogy interjút többet készítettem már, mint Te, ezért örömmel reagálok észrevételeidre. Bár az is igaz, hogy a mennyiség nem szinonimája a jónak. Erre kiváló példa Havas Henrik munkássága.

Hajdú Péter nem tartja igazságosnak, hogy Pottondy Edina igyekszik a köztársasági elnöki kegyelem kompetenciáját hirtelen az igazságügyi miniszterre átruházni:

Nem szakítva a 25 éves szokásjoggal, ő is aláírta, mert eddig az összes elnöki kegyelmet aláírta az összes igazságügyi miniszter az elmúlt 25 évben.

„Egyébként elmondtam az interjúban, hogy a kegyelmi ügy a Magyar Péter-jelenség origója, ugyanis akkor jött elő azzal a poszttal, amelyben még úgy tűnt, hogy a volt feleségét akarja védeni. Azóta tudjuk, hogy valójában Varga Juditot és ezt a posztot ugródeszkának használta”

– idézte fel a riporter.

Mindenki ismeri a hangfelvételt, de hogy miért készült, azt kevésbé

Hajdú Péter azt is kiemelte, hogy a hangfelvétel tartalmát mindenki ismeri, ugyanis az már a hazai nyilvánosságban szinte mindenhol elhangzott.

„Nem gondolom, hogy a politikai vagy jogi konzekvenciákról Varga Judittal kellett volna találgatnom. Elfogadva a hangfelvétel létezésének alapvetését, sokkal jobban érdekelt, hogy vajon milyen céllal készítette Magyar Péter”

– jelezte.

„Még házasságban éltek, és három gyönyörű fiút neveltek együtt. Mi lehetett a célja a hangfelvétellel, amelyet gyermekei édesanyjával készített? Beállítja csengőhangnak? Vagy zsarolni akarta vele? Vagy nyilvánosságra hozni, és feljelentést tenni a Központi Nyomozó Főügyészségen? Edina, a hangfelvételből nem csengőhang lett, így engem érdekelt, hogy juthatott el idáig egy férj”

– fejtette ki Hajdú Péter. Rámutatott:

Ez is érdekelheti:  A DatAdat által pénzelt cég segíthette Magyar Péter rendezvényét

Az interjúból pedig ki is derült, hogy mit tett házasságuk alatt Magyar Péter a feleségével. Egy bántalmazott nő drámáját hallottuk. De most jön az áldozathibáztatás, a relativizálás és a gyalázkodás. Mert a potenciális Messiásról kiderült az igazság. Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert tudod, odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Hajdú Péter a Partizán műsorában (Forrás: képernyőkép, YouTube/Partizán)

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hajdú Péter válaszolt Pottyondy Edina vádjaira, de Havas Henriket sem hagyta szó nélkül

  1. MILYEN JELENSÉG? ELMEBETEG IDIÓTÁK? ISMERITEK A JELENSÉG SZÓ JELENTÉSÉT KÖNYÖRGÖM? HOL A JÓ ISTENBEN VAN ITT JELENSÉG? MI AZ HOGY MAGYAR PÉTER JELENSÉG? TANULJATOK MÁR MEG MAGYARUL! NINCS SEMMIFÉLE JELENSÉG. MAGYAR PÉTER BOTRÁNY VAN ÉS NEM JELENSÉG.

    Amúgy meg, ó na vajon miért vette fel? Ne játszd a még nagyobb hülyét mamlasz Hajdú, bőven elég hülye vagy enélkül is. Nyilvánvalóan azért vette fel, MERT LÁTTA HOGY A FELESÉGE HAZAÁRULÁSBAN, ORSZÁGROMBOLÁSBAN, ORSZÁGKIRABLÁSBAN BŰNRÉSZES BANDITA MAFFIAKORMÁNYTAG NEMZETELLENES BŰNÖZŐ… egy ilyen elvetemült bűnöző kiszámíthatatlan… jobb ha gyűjtünk bizonyítékokat ellene… ennyi… hú de bonyolult….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük