KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsányi „meglepetések”: Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel – írta ma reggel közösségi oldalán a bukott, saját nemzetére törő egykori miniszterelnök.

Persze ezt a mondatát megelőzte a bejegyzésben egy másik is, emígyen:

Vagy a hat ellenzéki párt győz, vagy a Fidesz.
Most végre kitalálta a valódit. Ugyanis tényleg nincs másoknak esélyük a győzelemre. De azért figyeljünk egy kicsit és emlékezzünk a régivágású komcsik nagylózungos handabandázásaira és ígéreteire.
Emlékezzünk Apró Antalnak Rajk újratemetésén elmondott beszédére. Majd emlékezzünk ugyanennek az embernek az 1956-os forradalom utáni megtorlásban játszott szerepére és ne feledjük(!):
Gyurcsány Ferenc Apró Antal unokájának a férje, aki 2006. október 23-án belelövetett a békésen ünnepelni akaró tömegbe!
Gyurcsány tehát ezt mondja: „Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel.” Most ezt mondja, annak ellenére, hogy ő is tisztában van azzal, hogy Márki-Zay egy elszabadult hajóágyú Gyurcsány szekértáborában. Kíváncsi vagyok, mikor változik majd meg a véleménye, és mikor cseréli le a „Kapitányt”?
Azon sem lennék meglepődve, ha ez már januárban megtörténne. Ezt Gyurcsány is tudja. Ja, hogy közben ígérget és megtéveszt? Sosem volt annyira szegény, hogy ilyet ne tett volna.
Alaphelyzet: A kommunista akkor is hazudik, ha kérdez! – És teljesen mindegy, hogy most milyen mezben „focizik”! A hálózat működik!
Szépe Áron
Ez is érdekelheti:  A Nyugat csalódást keltő hírrel készül Zelenszkij számára

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük