KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány Csabája szerint Homonnay „azért halt meg, mert a hatalom útjában volt”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A több mint 6 milliárdos adócsalással megvádolt Czeglédi Csaba, akit az Ördög ügyvédjeként is gyanúsít a rendőrség, már lázít a kormány ellen Homonnay Gergely halálával kapcsolatban.

Azt írja:

Lehet, hogy soha nem fogjuk megtudni, mi okozta valójában Homonnay Gergely halálát, azonban sokat elárul a mai magyar viszonyokról, hogy többekben rögtön felmerült: azért halt meg, mert a hatalom útjában volt.
Egy közeli barátja éjjel meg is írta: Gergő nagyon félt.
Valószínűleg kábítószer túladagolás okozta a halálát, de a pontos okot majd a boncolás utánra ígérik az olasz hatóságok.
Arról persze megfeledkezett a tisztelt ügyvéd úr, hogy hol, milyen körülmények között találták meg a DK külföldről haza írogató megmondó emberét.
Hogy Homonnay Gergelynek milyen volt az életfelfogása és az életvitele, arról egyedül Homonnay Gergely tehet. Ehhez aztán a hatalomnak semmi köze, legalábbis a magyarországinak. A többiről meg nem tudunk semmit.

Kapcsolódó:

Ez is érdekelheti:  Ugyanaz történt tegnap a focipályán, mint ami az EP-ben szokott - kellett a bírói segítség a németeknek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük