KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

France 2: Liszicsanszk lakói már nagyon várják a felszabadító oroszokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A luhanszki régió északi részén fekvő Liszicsanszk város lakóinak többsége már felszabadítóként várja az orosz hadsereget – derül ki a France 2 tudósításából.

Nagyon érdekes a France 2 álláspontja. Eddig nem kifejezetten arról volt híres a csatorna, hogy az objektivitást tükrözze. Most azonban valamiért úgy döntöttek, hogy megszólaltatják a Liszicsanszkban élőket is.

Azt a következtetést vonták le a franciák, hogy a helyiek döntő része akár az életét is kockára teszi, de nem hajlandó elhagyni a települést annak ellenére sem – mondják -, hogy az ukránok felszólították őket a távozásra. A helyiek felszabadítóként tekintenek az érkező orosz hadseregre.

A csatorna munkatársai bevallották, hogy a helyiek nem is igazán voltak hajlandóak kommunikálni a francia újságíró stábbal, mert az ukránok szövetségeseinek és támogatóinak tartják őket.

Ez is érdekelheti:  Ukrán katonák: „Ha nem lennének a parasztok, éhen halnánk”

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük