KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ferenc pápa Brüsszelnek: „Tartsák tiszteletben Magyarországot!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hazánk mellett állt ki a katolikus egyházfő

A mindent uniformizálni akaró Brüsszelnek tiszteletben kell tartania Magyarország sajátosságait, erről beszéltem Budapesten – írja Ferenc pápa legutóbbi önéletrajzi könyvében az Origo cikke szerint. A katolikus egyházfő szerint minden népnek meg kell őriznie saját gazdagságát, kultúráját, filozófiáját, a különbségek közötti összhangra törekedve.

„Erről beszéltem Budapesten, és remélem, hogy szavaim meghallgatásra találtak egyrészt Orbán Viktor miniszterelnök részéről, aki megérti, hogy mindig nagy szükség van az egységre, másrészt Brüsszel részéről, amely úgy tűnik, mindent egyformává akar tenni, hogy tartsa tiszteletben Magyarország sajátosságait”

– idézte a lap Ferenc pápát.

Mandiner

Kiemelt kép: Vatikánváros, 2022. április 21 / A Vatikáni Média által közreadott képen Ferenc pápa (b) magánkihallgatáson fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a Vatikánban 2022. április 21-én. Az április 3-i parlamenti választás óta a kormányfő első hivatalos útja a vatikáni látogatás / MTI/Vatikáni Média

 

Ez is érdekelheti:  Ukrán katonák: „Ha nem lennének a parasztok, éhen halnánk”

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük