KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ez nem a mi Németországunk! – A német NPD bajtársias levele Orbán Viktornak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyílt levél Orbán Viktornak!

Kedves Orbán miniszterelnök úr, kedves magyarok!

Az utóbbi események fényében szeretnénk tisztázni, hogy az elmúlt napokban az ön által, a médiában Németországról alkotott véleménye nem felel meg teljes mértékben a valóságnak és annak, amit a németek többsége valóban gondol és képvisel.

A német-magyar futballválogatott közötti Európa-bajnokság mérkőzésének előkészületeiben és a későbbiekben a pálya szélérő hallható utalásokból kikövetkeztethető volt, hogy önök szerint méltatlanok vagyunk arra, hogy fogadjuk nemzete válogatottját.

A müncheni városi tanács már korábban kezdeményezte, hogy a mérkőzés napján az Allianz Arénát szivárvány színekkel világítsák ki, hogy provokálják az ön országát és a Magyarországról érkező szurkolókat. A látszólagos ok: München helyi politikusai úgy gondolták, hogy felülbírálhatják az újonnan meghozott magyarországi törvényt, mert az vélemenyük szerint erkölcsileg nem elfogadható. A gyermekek védelmében meghozott törvényt, miszerint védik őket a reklámokon keresztüli szexualizálástól és propagandától, egyes németországi körzetekben hatalmas gyűlöletet váltott ki a magyar kormány felé.

Néhány arrogáns politikus is rávette magát, hogy szivárvány színű maszkkal fényképezkedjen, amellyel teljes mértékben leírták magukat mint politikai közszereplők.

Az óriási biztonsági óvintézkedések ellenére a magyar himnusz alatt egy „szurkoló” szivárványos zászlóval a kezében rohant be a pályára a magyar játékosokhoz.

A média által felhergelt „rajongók” sem kímélték a magyar himnusz elhangzását, hiszen több százan elejétől a végéig fütyültek, ezzel megalázva a magyarokat.

A készenléti rendőrség egy része szembeszállt a magyar szurkolókkal annak érdekében, hogy az egész világ számára világossá tegye, kik a valódi „rosszfiúk” és példát statuáljon ebben a politikai cirkuszban.

A német válogatott játékosai azt is megengedték maguknak, hogy szintén a liberális média nyomására példátlan mértékű méltatlanságot mutassanak be azzal, hogy soha nem látott mozdulatokkal gyalázták a magyar szurkolókat és minden lehetséges lehetőségnél kamerába tartották a szivárvány színeit ezzel támogatva az LMBTQ lobbit.

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Ezzel a levéllel tehát világossá akarjuk tenni: Az, amit Németország szerdán megmutatott a világnak, az nem a mi Németországunk! Sok német szerette volna látni, hogy Németország és különösen München városa jó házigazdaként mutatkozik be és hogy politikai megnyilvánulások nélkül fogadja a magyar szurkolókat egy sportversenyen. Sokan szerették volna látni, hogy a másság propagálása helyett német és magyar nemzeti színekben ragyognak a stadionok és a középületek.

Ez a népek közötti barátság kiváló jele lett volna, ami azt is jelzi, hogy mi, németek, nem feledkeztünk meg Magyarország jelentős hozzájárulásáról a német újraegyesítésben. Németország bajtársias üdvözletét küldi a magyar népnek.

Vadhajtások

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük