KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Emeljük fel hangunkat a Habsburgosítás ellen! – tüntetés a Petőfi Laktanyánál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nemzetegyesítő Mozgalom jelentett be tüntetést október 6-ra a Budaörsi út 49-51. szám elé, az eddig forradalmi költőnk, Petőfi Sándor nevét viselő laktanya Habsburgosítása miatt.

Mint ahogyan arról korábban portálunk is beszámolt, nemzetünk egyik elnyomójáról, illetve a magyar nemzeten élősködő vérfertőzött Habsurg-ház egyik tagjáról, Mária Teréziáról nevezték el  azt a laktanyát, amelyet ugyan a kommunisták kereszeteltek át a háború után Petőfi Sándor laktanyára, de ez nem teremthet alapot arra, hogy a magyarságot évszázadokon keresztül kifosztó és gyilkoló Habsburgok népszerűsítése egyfajta folyamatot indítson el. Ez nem megengedhető sem nevekben, sem pozíciókban. Tegyük hozzá, hogy míg Ausztria köszöni szépen, de nem kér a Habsburgokból, nálunk remekül elvannak.

Felfoghatatlan, hogy Petőfi szellemiségét és költői óriását a jelenlegi magyar kormányzat hogyan írhatja felül a Habsburgok képviseletével, ráadásul Petőfi Sándor születésének 200. esztendejében. Mert nyomatékosítsuk csak újra, ez a nemzetüket szerető és tisztelő magyarok szemében nem más, mit a Habsburgok képviselete. Ezt képviseli Magyarország Kormánya és Szalai-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is?

Éppen ezért szerveznek demonstrációt a 13 Aradi Vértanú gyásznapján, október 6-án tüntetést a magyarok.

A Habsburgok továbbra is kísértenek! Ezt a folyamatot pedig le kell állítani mielőbb!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Finnugoristák és bolsevikok hatalomátvétele – a Magyarságkutató Intézet teljes felszámolása… („Amit nem tudsz legyőzni, annak állj az élére!”)

Ez is érdekelheti:  Floridában találkozhat Orbán és Trump?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük