KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bene Gábor: Petőfi Sándor Laktanyából Mária Terézia Laktanya?! No, ezt hagyni már nem lehet!

Azt a falmelléki dumát lökik, hogy az anyáknak is legyen közük a sereghez.” Vajon a lemészárolt székely anyákra és kisgyerekekre gondolhatnak?

Vagy egyszerűen nem ismerik a magyar történelmet?

Valószínűleg kicsi a kormány mozgástere, ám ha a balliberálisok lennének most hatalmon, ők már régen „eladtak” volna bennünket tokkal-vonóval a Soros manipulálta nyugatnak. . Ám sajnos most mintha elveszítette volna a maradék önkontrollt is a magyar hadvezetés.

Nagyon sok hozzáfűzésem lenne a Petőfi laktanya átnevezéséhez.

Ám most csak néhány észrevétel: a szkíta erkölcs híján ki is lehet állni a Kalergi utód Ottó Habsburg mellett…. Hiszen a Páneurópai Unió Kalergi utáni második elnöke Ottó, szintén osztotta azt a véleményt, hogy mielőbb fel kell számolni Európa nemzetállamait!

Felháborító névadás – nemzetünk egyik elnyomójáról neveztek el egy magyar laktanyát

Arabok, sárgák, négerek betelepítésével kell új és kevert fajú nép vezetőjévé tenni a zsidóságot. Ezt írta le a cseh Kalergi gróf a „PRAKTISER IDEALIZMUS”- című könyvében, s ez ellen soha nem tiltakozott Ottó, de egy Habsburg sem! Leállítani ezeket a pénzdiktatúrás lobbistákat és magát a bankárkasztot, csak egy jól szervezett, egységes, magyar Nemzet tudta volna úgy, hogy éppen a Habsburg féléket zárja azonnal börtönbe. Vagy inkább munkatáborba?

NEEM a Sándor palotába, neem a mellette lévő Karmelita rendházba, hanem a recski munkatáborba! Ma viszont követ Párizsban és Rómában egy–egy Habsburg.

Mária Terézia pedig – aki leginkább felelős a székelyek elüldözéséért, a mádéfalvi mészárlásért – laktanya névadó lett Petőfi Sándor helyett.

Szégyen….

Szerintem egy komoly tüntetést kell szervezni a laktanya előtt rövidesen, mert a végén a Kossuth teret is átnevezik Ferenc Jóska térnek. Ezek képesek még erre is!

Jelentkezzenek akik segítenek a demonstráció megszervezésében!

Hívjon mindenki aki nem lusta tenni ebben az ügyben:’70/3603595

Fontos, hogy végre ne „tüntikézés” legyen, hanem NEMZETI ERŐDEMONSTRÁCIÓ! Ezért kérek minden egyes Nemzetben gondolkodó magyart és hungarust, hogy együtt szervezzük meg azt a szellemi önvédelmet, ami nélkül a mai kormányzat végképp elveszti még a maradék önkontrollt is!

Ez is érdekelheti:  Visszaütnének Magyarországnak – de Macron és Meloni egyértelmű üzenetet küldött

Dr. Bene Gábor

Nemzeti internetFigyelő (NIF)Kiemelt képen: Dr. Bene Gábor / Hungária Televízió

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük