KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elismerték Hunter Biden ügyvédei, hogy övé a hírhedt laptop

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hunter Biden ügyvédei korábban büntetőjogi vizsgálatot kértek a laptop tartalmának „fegyverként való felhasználása” miatt.

A New York Post értesülései szerint szerda késő este ismerték be Hunter Biden ügyvédei, hogy az évekkel ezelőtt „hírhedtté vált laptop”, amire egy delaware-i számítógépjavító műhelyben bukkantak, valóban az amerikai elnök fiának tulajdona.
Ezzel elismerte azt is, hogy a róla napvilágot látott „drogos szexvideókon és fotókon” ő szerepel, holott a baloldali sajtó, sőt maga Hunter is azt próbálta éveken keresztül elhitetni, hogy azok hamisítványok, és egy orosz dezinformációs művelet részei.

A lap hozzátette, hogy Biden fiának jogi képviselői büntetőjogi vizsgálatot kértek a laptop tartalmának „fegyverként való felhasználására” tett kísérletek miatt.

A Kathy Jennings delaware-i főügyésznek címzett 14 oldalas levélben Biden ügyvédje, Abbe Lowell azt állította, hogy a javítóműhely tulajdonosa, John Paul Mac Isaac „törvénytelenül” fért hozzá Hunter laptopjának adataihoz, és Donald Trump volt elnök személyes ügyvédjével, Rudy Giulianival együttműködve „fegyverként” használta fel a laptopon lévő „mocskos és terhelő tartalmakat Joe Biden ellen” – írta a New York Post.

A 2020-as elnökválasztáskor robbant ki a botrány

2020 novemberében robbant ki a laptop-botrány, nem sokkal az amerikai elnökválasztás előtt.
Eszerint az elnök (akkor még elnökjelölt) fia 2019 áprilisában egy delaware-i számítógép-javítóban hagyta laptopját, amiért sosem ment vissza és sosem fizetett érte. A szabályzat szerint az otthagyott laptopok egy idő után a bolt tulajdonába kerülnek, a tulaj pedig 2019 decemberében átadta azt az FBI-nak (egyes információk szerint az FBI kereste és bekérte a laptopot), de értesítette volt New York-i polgármestert, egyben Trump-jogászt, Rudi Giulianit, a merevlemez tartalmáról a Trump-tanácsadó Steve Bannon értesítette a lapot, a merevlemezről pedig Giuliani adott át egy másolatot a Postnak.

A MacBook Pro típusú laptopon talált levelezésekből az derült ki, hogy Hunter Biden dolgozott egy Burisma nevű ukrán energiacégnek, emellett arra lehetett következtetni, hogy Biden a cég képviselőjének, illetve más ukrán, orosz és kazah potentátoknak szervezett találkozókat, azaz lobbizott nekik. Egyes utalások szerint a találkozók némelyikén (legalábbis egyikén) apja, Joe Biden is részt vett.

Ez is érdekelheti:  Putyin az eurázsiai biztonsági rendszerről – Kínai válasz

Elterelő hadművelet

Az NBC News az eset kapcsán úgy fogalmazott, hogy az ügyvédi levél egy „elterelő jogi hadművelet”, amivel Hunter megpróbálhatja más síkra terelni a Biden-család korrupciógyanús ügyeivel foglalkozó kongresszusi vizsgálóbizottság munkáját.

Mandiner

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük