KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Életfogytiglani börtönt követelnek a franciák Zelenszkijre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Le Figaro című francia újság olvasói felháborodtak azon, hogy Washington MLRS típusú rakéta-sorozatvetőket szállított Ukrajnának és azt követelték, hogy Zelenszkij ukrán elnököt büntessék meg a donbászi civilek ellen elkövetett bűncselekmények miatt. 

A cikkhez kapcsolódó legtöbb kommentben a felhasználók annak a véleményüknek adtak hangot, hogy a Nyugat okolható az ukrajnai konfliktusért, mivel az amerikaiak fegyverekkel, köztük ezekkel a korszerű MLRS rendszerekkel támogatják Kijevet.

Az egyik felhasználó például nagyon keményen fogalmazva azt írta:

Zelenszijnek csak két választása van, vagy életfogytiglani szabadságvesztés vagy fizikai megsemmisülés. Arra hivatkozott a hozzászóló, hogy ez nem is az ő véleménye, hanem azoké az ukránoké és oroszé, akivel volt módja ebben a témában beszélgetni.

Egy másik kommentelő szerint Zelenszkij Ukrajna mészárosa, akit gyilkosok egész serege támogat, olyanok, mint az AZOV zászlóalj, amely bűncselekmények egész sorát követte el a Donbasszban. A hozzászóló még arra is felhívta a figyelmet, hogy ezeket a bűncselekményeket ma is folytatják, amikor naponta gyilkolnak le nőket és gyerekeket Donbassz polgári területein.

Egy másik véleményt alkotó ehhez kapcsolódva megjegyezte, hogy egyetlen cikk vagy fotó sem jelenik meg a nyugati médiában ezekről, ahogyan arról sem cikkeznek, hogy az amerikai fegyverekkel még több civilt fognak meggyilkolni és a Zelenszkij rezsimnek csak egy taktikája van, a bosszú.

Volt, aki kifejezetten Bident bírálta, akinek semmi sem számít, csak az USA érdekei.

Szinte általános megállapításuk a francia olvasóknak, hogy
Vlagyimir Putyin és Oroszország példát mutat a világ többi részének arról, hogyan kell bánni azokkal, akik téged fenyegetnek.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: