KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az oroszok Odessza közelében lelőttek egy fegyvereket szállító ukrán repülőgépet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz légvédelem Odesszánál lelőtte az ukrán fegyveres erők fegyvereket és lőszereket szállító katonai szállítórepülőjét – közölte ma Igor Konasenkov vezérőrnagy.

Elmondása szerint az elmúlt nap folyamán 17 pilóta nélküli légi jármű semmisült meg Popasznaja, Varvarovka, Luhanszki Népköztársaság Sztahanov, Dementjevka, Volohov Yar, Mospanovo, Novaja Gnyilica, Doszlidnoe, Bolsi Prohody, Kapitolovka településeken.

Az orosz légierő a továbbiakban megsemmisített még két Bayraktar TB-2 pilóta nélküli légijárművet (drónt) is Kamenka térségében.
A törökök által gyártott Bayraktar TB-2 repülési sebessége eléri a 222km/h-t, a 8200 méteres repülési magasságot, és akár 24 órán keresztül is képes a levegőben tartózkodni.
Kiemelt képen: a török gyártmányú Bayraktar TB-2
Ez is érdekelheti:  Ilaria Salis, az olasz kommunista terrorista ügye önmagában elég indokot szolgáltat arra, hogy elgondolkozzunk az EU-tagságunkon

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük