KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elég volt, feljelentették David Pressmant

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Magyar Nemzet információi szerint a három legfőbb közjogi méltósághoz érkezett közérdekű bejelentés David Pressman botrányos ünnepi beszéde miatt. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István az államfőhöz, a miniszterelnökhöz és a házelnökhöz fordult, mivel szerinte az Egyesült Államok budapesti nagykövetének magatartása, illetve cselekedetei súlyosan sértik Magyarország szuverenitását.

Mint arról már korábban a NIF beszámolt, David Pressman amerikai nagykövet a CEU-n mondott beszédet március 14-én, amiben a “kötelező” kritikákon túl, olyan súlyos fenyegetéssel illette a magyar kormányt, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

David Pressman ugyanis szó szerint ezt mondta:

„Míg az Orbán-kormány talán ki akarja várni az Egyesült Államok kormányát, az Egyesült Államok biztosan nem fogja kivárni az Orbán-kormányt. Amíg Magyarország várakozik, mi cselekedni fogunk”

Ezt a kijelentést csak egyféleképpen lehet értelmezni, méghozzá úgy, hogy az Egyesült Államok minden eszközt bevet azért, hogy megdöntse a törvényes magyar kormányt. Azt a magyar kormányt, amelyet Pressman ugyanebben a beszédében “ideiglenesnek” titulált.

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

Ez is érdekelheti:  Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon az iráni támadás után

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Elég volt, feljelentették David Pressmant

  1. Az ötödik hadoszlop új önjelölt vezérrel! Mostanában naponta köszön vissza az elmaradt, elcsalt és mellé dumált rendszerváltás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük